Ο Καμμένος βρήκε ευκαιρία για προπαγάνδα: «Να μη δίνουμε τροφή σε όσους προσπαθούν να αναβιώσουν τον εθνικισμό»
Ο Καμμένος βρήκε ευκαιρία για προπαγάνδα: «Να μη δίνουμε τροφή σε όσους προσπαθούν να αναβιώσουν τον εθνικισμό»

Μπορεί να μας δώσουν μια απάντηση κάποιος "ειδικός" γιατι ειναι κακός ο δωρικός η ο ναζιστικός χαιρετισμός, σε εμας τους "ηλίθιους";(έρρωσθε & ευδαιμονείτε)δια ανατάσεως της χειρός, προς τον ϟϟ Απόλλων ϟϟ! Ο μέγας ϟϟ Αλέξανδρος ϟϟ θέσπισε αυτο τον χαιρετισμό: χαίρε Αλέξανδρε βασίλευες των Μακεδόνων...! και μην πει κανένα τσογλάνι(άρα κομμουνιστικη φυλη) οτι το έκλεψαν οι "κακοί ναζι" αλλιως να γίνει τωρα ανάλυση DNA σε οστά απο καποιο νεκροταφείο ναζι!!καταλάβατε δούλοι και πρόβατα των εβραιων η να σας το πω διαφορετικά τι εχουν αποκρύψει?ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα βρέθηκε σήμερα το πρωί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της τελετής παράδοσης- παραλαβής της διοίκησης του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας από τον αντιπτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου στον αντιπέραρχο Γεώργιο Μπλιούμη.

«Σήμερα εδώ στη Λάρισα, όπου χτυπά η καρδιά των ενόπλων δυνάμεων γίνεται η παράδοση παραλαβή της διοίκησης του ΑΤΑ και της 1ης Στρατιάς και είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για την πατρίδα μας. Σήμερα παραδίδουν δύο άξιοι Αρχηγοί.

Ο αρχηγός του ΑΤΑ και της 1ης Στρατιάς. Ο απερχόμενος αρχηγός της 1ης Στρατιάς, με απόφαση της κυβέρνησης και με πρόταση μας προς την Κυπριακή Δημοκρατία, εντός των επομένων ημερών, θα αναλάβει αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Εθνικής Φρουράς» είπε πριν την έναρξη της τελετής.

Ο κ. Καμμένος μίλησε για την σημερινή έξοδο των αγροτών στα μπλόκα σημειώνοντας: «Στα μπλόκα σήμερα είναι μια μερίδα του ΚΚΕ. Οι αγρότες έχουν αντιληφθεί ότι η κυβέρνηση αυτή κάνει το παν προκειμένου να βοηθήσει τα αιτήματά τους» όπως αναφέρει το onlarissa.gr.

Μίλησε όμως και για το περιστατικό με τους οπλίτες που σχημάτισαν τον αλβανικό αετό και απαθανατίστηκαν σε φωτογραφία. «Τα φαινόμενα αυτά θα αντιμετωπιστούν όπως προβλέπεται και με την μέγιστη αυστηρότητα, αλλά δεν θα πρέπει να δίνουμε τροφή σε εκείνους που προσπαθούν να αναβιώσουν έναν εθνικισμό στη πατρίδα μας προσβάλλοντας την Ελλάδα» είπε!!!! Με αλλα λογία μην ειστε εθνικιστές !

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications