Η ομάδα των έμμισθων troll του ΣΥΡΙΖΑ στο ίντερνετ και οχι μονο!
Η ομάδα των έμμισθων troll του ΣΥΡΙΖΑ στο ίντερνετ και οχι μονο!

Όπως θα δείτε και στο βίντεο «διευθυντής» τους είναι ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Αυγή» κος Κυριτσής…Ο οποίος λίγο πολύ προσπαθούσε να περάσει στην κόντρα του με τον κο Γεωργιάδη..πως η εφημερίδα η οποία εργάζεται δεν είναι κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ… Το θέμα το είχε αναδείξει η εκπομπή Πρωταγωνιστές. Δείτε στο ντοκιμαντέρ του Θεοδωράκη από την εκπομπή «Πρωταγωνιστές» πως αυτοαναιρούνται από μόνοι τους..(παρακάτω)

Στη συνέντευξη λέει κάποιος πως δεν κάνουν επιθέσεις με τα δεκάδες προφίλ που έχουν φτιάξει ο καθένας..αλλά απλά σχολιάζουν και αποκαλύπτουν…και έπειτα από λίγο κάποιος άλλος ομολογεί πως το φόρτε του είναι οι δικτυακοί καυγάδες..Είτε ομαδικά σε συνεννόηση με άλλους ομοϊδεάτες του,είτε ατομικά..

Καλό είναι να δουν το βίντεο τα άτομα που δέχονται όλες αυτές τις οργανωμένες φασιστικές επιθέσεις…μόνο και μόνο επειδή έχουν διαφορετική άποψη από αυτές που πρεσβεύει το ΣΥΡΙΖΑ και οι συνιστώσες του. Πολύ πρόσφατο παράδειγμα η Νάντια Αλεξίου..

Ίσως τότε να καταλάβουν πως λειτουργεί ένα ολόκληρο δημοσιογραφικό άθλιο σύστημα που ξεκινάει από έμμισθα τρολλ που εκτελούν κομματικές γραμμές και καταλήγει σε κεντρικούς τίτλους εφημερίδων,με σκοπό τον διασυρμό και την απαξίωση ανθρώπων που είναι στοχευμένοι,επειδή έχουν διαφορετικές απόψεις ή ξεφεύγουν από τα πρότυπα του ΣΥΡΙΖΑ.

Λοιπόν δεν ειναι μονο πληρωμένα troll παντού στο facebook,(θα τους δείτε να βαζουν προπαγάνδες παντού, αγαπημένο θέμα τους κατα της Χ.Α ) αλλα υπάρχουν και απο ομάδες έως ολόκληρες σελίδες! εκείνοι οι πληρωμένοι σχολιαστές που πανε και σχολιάζουν σε ποστ προπαγάνδας υποστηρίζοντας της προπαγάνδα εχουν πλάκα!εκτός απο τα πληρωμένα troll, υπάρχουν και τα φυσικά troll, δλδ αριστεροι κομμουνιστες, αυτοι ειναι troll της ίδιας της ζωής σας! και ειναι μια συγκεκριμένη φυλη εκτός οτι ειναι μη ελληνική ειναι αδίσταχτοι χωρις ηθικούς φραγμούς σε όλη την ζωή τους παντού και οχι μονο σε πολίτικο επίπεδο!(έφτασα σε σημείο να τους ξεχωρίζω!εχουν κοινά μεταξύ τους! τι νομίζεται οτι ειναι άπλα μια ιδεολογία ο κομμουνισμός??) και υπάρχει τρόπος να εκδηλωθούν, εχουν εξαπλωθεί σαν πανούκλα , και μετατρέπουν σε κόλαση τον πλανήτη!ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ FACEBOOK ΑΡΚΕΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ(ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ)

πηγή

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications