Η Κραυγή Απόγνωσης της Νένας Χρονοπούλου: «Ξέρεις τι είναι να ζεις με έναν ανάπηρο;»
Η Κραυγή Απόγνωσης της Νένας Χρονοπούλου: «Ξέρεις τι είναι να ζεις με έναν ανάπηρο;»

Στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» μίλησε η Νένα Χρονοπούλου, για την απόφαση του κράτος να κόψει το επίδομα από τα ΑΜΕΑ. Ένα επίδομα όπου και ο γιος της ηθοποιού λόγω κάποιων δυσκολιών που έχει, το βοηθούσε να γίνει καλύτερος με αυτές τις συνεδρίες όπου παρακολουθούσε…

Η Νένα Χρονοπούλου συγκλόνισε όλους τους τηλεθεατές σε μία εξομολόγηση καρδιάς: «Είμαι περήφανη για τον Χρήστο και ποτέ δεν έκρυψα ότι είναι παιδί με ειδικές ανάγκες! Η κοινωνία θέλει να ξανακάνει το παιδί μου ανάπηρο! Μία μάνα μου έστειλε μήνυμα και μου είπε πως είμαι η φωνή τους…. οτι είμαι η φωνή των παιδιών του που δεν μιλάνε!», και συνεχίζει βουρκωμένη κοιτώντας την κάμερα:

«Αυτά δεν μιλάνε κύριοι, αλλά εμείς προσπαθούμε να τα κάνουμε να μιλήσουν! Κι εσύ κ.Πολάκη και στο λέω ευθέως λες «Όχι δεν θα μιλήσει», θα μιλήσει ρε άνθρωπε! Γιατί το οφείλεις! Δεν είσαι εσύ άξιος να αφήσεις τα παιδιά μας μουγκά! Δεν έχει ζήσει κανείς με τον ανάπηρο να ξέρει τι σημαίνει! Και να τους ρωτήσω κάτι; Μας φέρνουν την υγεία των παιδιών μας πίσω και να τους χαρίσουμε τα επιδόματά τους;» –Δείτε την συγκλονιστική εξομολόγηση στο βίντεο που ακολουθεί:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications