Χίος: Άγρια επίθεση  λαθρο-μετανάστριας κατά Αστυνομικού στο hotspot της ΒΙ.ΑΛ.
Χίος: Άγρια επίθεση  λαθρο-μετανάστριας κατά Αστυνομικού στο hotspot της ΒΙ.ΑΛ.

Κατά τη διαδικασία της καταγραφής και για άγνωστο λόγο η μετανάστρια επιτέθηκε στον Αστυνομικό γδέρνοντας με τα νύχια της το πρόσωπό του ενώ στη συνέχεια του επιτέθηκε εκ νέου με ξύλα και πέτρες!!!!! όταν λέγαμε λύκοι αναμεσα σε πρόβατα δεν το λέμε τυχαία! πείτε τι διάφορα υπάρχει απο λυσσασμένα σκυλια? τα ίδια εκαναν οι κομμουνιστες 1940 -1950! ξέρετε τι σημαίνει αυτο?

Εις... διπλούν δέχθηκε επίθεση ένας αστυνομικός που υπηρετεί στο hotspot της ΒΙ.ΑΛ. στη Χίο, από μια εξαγριωμένη νεαρή μετανάστρια που διαμένει στον καταυλισμό!

Η επίθεση έγινε πάνω στην διαδικασία της καταγραφής από τον ένστολο που εκτελούσε καθήκοντα αξιωματικού υπηρεσίας. Εκτός εαυτού, η νεαρή αλλοδαπή όρμησε κατά πάνω του και άρχισε να... γδέρνει το πρόσωπό του με τα νύχια της!

Πριν καλά- καλά προλάβει να συνέλθει ο αστυνομικός από την αδικαιολόγητη μανία της, του επιτέθηκε για δεύτερη φορά πετώντας εναντίον του πέτρες και ξύλα, ευτυχώς χωρίς να τον τραυματίσει σοβαρά.

Η μετανάστρια συνελήφθη από τους συναδέλφους του αστυνομικού, ο οποίος υπέβαλλε μήνυση εναντίον της στο τμήμα για πρόκληση σωματικών βλαβών και στην συνέχεια πήγε μόνος του στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Οι λόγοι της άγριας επίθεσης, παραμένουν άγνωστοι.

Ο Αστυνομικός που υπηρετεί στο hotspot της ΒΙ.ΑΛ. το τελευταίο διάστημα αφού δέχθηκε την φροντίδα των συναδέλφων του, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της Χίου και υπέβαλλε μήνυση κατά της μετανάστριας για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications