Η Γερμανία έτρεξε τρομοκρατημένη να προσκυνήσει τον Τραμπ ! αλλα η γερμάνια δολοφονήθηκε το 1945!!
Η Γερμανία έτρεξε τρομοκρατημένη να προσκυνήσει τον Τραμπ ! αλλα η γερμάνια δολοφονήθηκε το 1945!!

Άλλη μια φαινομενικά αθώα προπαγάνδα με στόχο απευθείας τα μυαλά ,κανει το γύρο του ίντερνετ, Τέλος οι «μαγκιές» της Γερμανίας!! Οι Γερμανοί ναζι μας επιβάλουν μετρά !!! 4 ραιχ όλη η Ευρώπη!και αλλα τετοια, απο ειδικούς στην πλύση εγκεφάλου και οχι δημοσιογράφους! τι και αν η Μερκελ ειναι κομμουνίστρια και αριστεροι όλη η κυβέρνηση της Γερμανίας!! σανός για δίποδα πρόβατα! δεν υπάρχει χωρα γερμάνια κράτος απο το 1945! οι δε Γερμανοί οι πιο πολλοι δολοφονήθηκαν κατα χιλιαδες! όσοι γλίτωσαν απο τον πολεμο και τις σφαγές!, και οι δε γυναικες βιάστηκαν κατα χιλιάδες! (τους έδωσαν και λεφτα να κρατήσουν τα μούλικα) ισοπεδώθηκε ολο το Βερολίνο η Δρέσδη κτλ υπάρχουν ενα σορό βιντεο και εικόνες γιαυτό! η αμορφωσιά των νεοελλήνων δεν εχει όρια!τα σχολεια βγάζουν βλήματα!

Το τι συμβαίνει είναι πολύ απλό και κατανοητό, αλλά συνάμα τραγικό και ΑΚΡΩΣ επικίνδυνο … !!! Η Γερμανία μετά τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο, ποτέ δεν υπέγραψε καμία συνθήκη ειρήνης με τα κράτη που ήταν σε εμπόλεμη κατάσταση, παρά μόνον κατάπαυση του πυρός και συνεπώς ποτέ από τότε μέχρι και σήμερα, δεν απέκτησε την ταυτότητα ενός κυριάρχου κράτους, αλλά είναι υπό συνεχή κατοχή και εκκαθάριση από τις μεγάλες συμμαχικές δυνάμεις (ΗΠΑ, Σοβιετική Ένωση, η Μεγάλη Βρετανία και η Γαλλία μετα το 1945) …

Το ξερουν? το ξερουν! αλλα δείτε τι βαζουν οι έγκυρες πήγες αποβλάκωσης! ποστ του 2017! σπέρνουν διχόνοια! και υμνούν τους εγκληματίες της ανθρωπότητας που διατάζαν εν ψυχρό δολοφονίες άμαχων και δεν δικάστηκαν πότε για εγκλήματα κατα της ανθρωπότητας! το ανθρωπόμορφο τέρας Ουίνστον Τσώρτσιλ, με τον Στάλιν , γιατι ηταν πιόνια του εβραϊσμού!!μην βαλουμε καν τι σχολιάζουν σε τετοια ποστ! η ηλιθιότητα σε ολο το μεγαλείο! τσακίστε τους στους φόρους! το οτι γεννήθηκαν Ελλαδα δεν τους κανει αυτόματα Έλληνες!!! καποτε πρέπει να πληρώσουν την ηλιθιότητα τους!! !έφτασαν σε σημείο να βρίζουν ελληνογερμανιδα λες και επιβαλει εκεινη μετρά! για τετοια ζωα μιλάμε! και το μονο να ξερουν να λενε ειναι ψέμματα για "υπεράνθρωπους" ναζι που ήθελαν να "κατακτήσουν" την Ελλαδα! τι να κάτσεις να πεις και τι να εξηγήσεις σε ολους αυτούς τους ουγκ, όταν ο δογματισμός ειναι πάνω απο την λογική; μιλάμε για ζωα!! βεβαία κανουν οτι δεν καταλαβαίνουν οτι όλη η τεχνολογική πρόοδο ηταν απο ναζι!

Αρχίζουμε με την ομολογία του ίδιου του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ότι : «Η Γερμανία δεν είναι κυρίαρχο κράτος από το 1945», Η σημερινή Γερμανία είναι εταιρεία ΕΠΕ και μάλιστα θυγατρική τράπεζας, οι Γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις ειναι η μεγαλύτερη απάτη! αφου δεν υπάρχει η ναζιστική Γερμανία! σαν να ζητάς λεφτα απο νεκρό! πριν την δολοφονήσουν είχε επιστρέψει ενα μέρος! άκρα σιωπή γιαυτό!οπως και για το γεγονός οτι τάιζε τους Έλληνες που Λιμοκτονούσαν απο τον ΒΡΕΤΑΝΙΚΌ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΌ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!(μάλιστα οι γερμανοί διοργανώνουν κατ’ ιδίαν και αποστολές «τραίνων συσσιτίων» απ’ ευθείας από τη Γερμανία) σε πλήρη διαστρέβλωση της ιστορίας παρουσιάζουν τους ναζι ως υπευθύνους για τα παντα! όταν ο ίδιος ο Χίτλερ έλεγα οτι ειναι Έλληνας!γιαυτό ηταν φιλελλην γιαυτό τον "βάφτισαν" Εβραίο και αυτόν .

«Έλαβα μια αξιοθρήνητη αναφορά για την κατάσταση στην Ελλάδα. Εκεί η πείνα έχει καταστεί ενδημική νόσος. Στους δρόμους της Αθήνας οι άνθρωποι πεθαίνουν κατά χιλιάδες από εξάντληση. Όλα αποτελούν συνέπεια τού βάναυσου βρετανικού αποκλεισμού και μάλιστα εναντίον ενός λαού, που επιπόλαια θέλησε να βγάλει για λογαριασμό των άγγλων τα κάστανα από τη φωτιά. Αυτό είναι το ευχαριστώ τού Λονδίνου». (Γιόζεφ Γκαίμπελς, Ημερολόγιο 30-1-1942).

Διαπιστώθηκε επίσης οτι άνω των 50% στην Ελλαδα οχι άπλα δεν ειναι καν Έλληνες αλλα και αδίσταχτοι! και ειναι πολύ απλο να δεις ποιοι ειναι απόγονοι Ελλήνων και ποιοι οχι και επιστημονικά! αλήθεια τα παιδακια απο το παιδομάζωμα που τα έστειλαν σε όλη την Ευρώπη σταμάτησαν να ειναι Έλληνες γιατι άπλα ηταν εκτός Ελλάδας? οχι βεβαία! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ,ξέρω τι θα σκεφτεί ο αριστερός διαβάζοντας τα πιο πάνω!! αριστερός οχι ως ιδεολογία/κόμμα! αλλα ως μια συγκεκριμένη φυλη! στην φυσική δεν υπάρχει ιδεολογία και κουραφέξαλα! αλλα κάλο και κακό! δεν θα πω περισσότερα!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications