Το εξωγήινο χέρι με τρία δάχτυλα που βρέθηκε στο Περού VIDEO
Το εξωγήινο χέρι με τρία δάχτυλα που βρέθηκε στο Περού

Πριν δύο μήνες μετά την αποκάλυψη της ανακάλυψης στο Περού ενός μικρού κεφαλιού απο ανθρωποειδές εξωγήινο, έρχεται μια άλλη περίεργη διαπίστωση. Ένα χέρι που έχει μόνο τρία μακριά δάχτυλα - χωρίς τον αντίχειρα - και έχει και άλλα περίεργα χαρακτηριστικά, που καθιστούν δύσκολη την ταυτότητά του, τα επιμήκεις δάχτυλα ειναι ένα σημάδι ότι είχε επίσης ένα επίμηκες κρανίο;

Όπως και με το μικροσκοπικό κρανίο, που αποκαλύφθηκε τον Νοέμβριο. Η ιστοσελίδα hiddenincatours.com υποστηρίζει ότι το περιεργο χέρι το ανακάλυψε το ίδιο πρόσωπο του Περού που ανακάλυψε το «κρανίο εξωγήινου».

Οι ακτίνες  Χ  δείχνουν τα δάχτυλα των χεριών είναι πολύ περισσότερο μακριά απο εκείνα του ανθρώπου, με έξι οστά ανά δάχτυλο, κλειδώσεις πέντε αντί τριών.
Οι ακτίνες Χ δείχνουν τα δάχτυλα των χεριών είναι πολύ περισσότερο μακριά απο εκείνα του ανθρώπου, με έξι οστά ανά δάχτυλο, κλειδώσεις πέντε αντί τριών.

Ένα κοντινό πλάνο στην εξωτερική πλευρά του δέρματος, που καλύπτει το χέρι, φαίνεται να είναι ένα περιποιημένο νύχι. Υπάρχει επίσης ένα μικρό κομμάτι μέταλλου στο δάκτυλο,ίσως το μέταλλο να είναι κάποιο είδος εμφυτεύματος.

Το μικρό επίμηκες κεφάλι που φέρεται να βρέθηκε στο ίδιο σημείο με το χέρι.
Μερικοί έχουν προτείνει ότι το κρανίο και το χέρι θα μπορούσαν να έχουν μείνει στη γη από έναν εξωγήινο επισκέπτη. Άλλοι έχουν προτείνει ότι θα μπορούσε να ειναι από μια αρχαία μορφή ανθρωποειδών.

Όπως και με παρόμοια παράξενα αντικείμενα που βρέθηκαν στο Περού, και άλλες χώρες της Αμερικής, γίνεται αποσιώπηση όλου του θέματος, και ο κλασικός χλευασμός απο τα γνωστά τσιράκια . Ως αποτέλεσμα, η ιστοσελίδα αναφέρει ότι η ανάλυση DNA και τα αποτελέσματα του χεριού δεν θα γίνουν γνωστά μέχρι τα μέσα του 2017. Η ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι οι τοπικοί γιατροί που το εξέτασαν,διαπίστωσαν ότι ειναι απο ενα θηλαστικό, αλλα δεν ταιριάζει με οποιουδήποτε γνωστο πλάσμα στη Γη, που να εχει τρία δάχτυλα. Απόδοση ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ(παραθέτουμε και βιντεο γιατι τους "εξυπνάκηδες" που ο εγκέφαλος τους απορρίπτει οτι δεν του έμαθαν (κλείδωσε) στα σχολεία, ως ψέμα, σχετικά με αυτο στην μοριακή βιολογία . )

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications