10 Ιαν 2017

Οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί προετοιμάζονται για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, σύμφωνα με έρευνα

Οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί προετοιμάζονται για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, σύμφωνα με έρευνα

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα, το 57% των ερωτηθέντων δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μιας παγκόσμιας στρατιωτικής σύγκρουσης σύντομα.

Σύμφωνα με την έρευνα που διεξήγαγε η βρετανική οργάνωση YouGov, περισσότεροι από τους μισούς συμμετέχοντες από οκτώ χώρες στον κόσμο πίστευαν ότι ο κόσμος πάει προς ενα παγκόσμιο πόλεμο.

Οι συμμετέχοντες: 9.000 οι οποίοι ειναι απο ΗΠΑ, Γαλλία,Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Φινλανδία,Σουηδία, Νορβηγία και την Δανία. Αποδείχθηκε ότι οι περισσότεροι των ερωτηθέντων σε αυτές τις χώρες, το 57%, βλέπει το μέλλον να είναι πολύ δύσκολο, ενώ στις ΗΠΑ το ποσοστό φτάνει στο 64%.

Στην Ευρώπη, το μέσο ποσοστό των ατόμων που προετοιμάζεται για πόλεμο είναι 54%, ο υψηλότερος αριθμός των ανθρώπων που έχουν μια απαισιόδοξη αίσθηση ειναι στη Γαλλία (64%), την Γερμανία (63%) και στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ( 61%).

Οι ΗΠΑ εχουν αναπτύξει εκατοντάδες άρματα μάχης και βαρύ εξοπλισμό στη Γερμανία και στην Ανατολική Ευρώπη, με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας του ΝΑΤΟ κοντά στα ρωσικά σύνορα.Τις τελευταίες ημέρες στο γερμανικό λιμάνι κατέβηκαν 2.800 φορτία στρατιωτικού εξοπλισμού και 4.000 στρατιώτες θα τοποθετηθούν μεταξύ της Πολωνίας, της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας και των χωρών της Βαλτικής. Αυτή η ανάπτυξη σηματοδοτεί μια νέα φάση της αμερικανικής παρουσίας στην Ευρώπη.

Στα μέσα Ιουνίου του 2016, το ΝΑΤΟ συμφώνησε να αναπτύξει τέσσερα τάγματα κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία -Τρία στις χώρες της Βαλτικής και ένα στην Πολωνία και την ενίσχυση της ναυτικής παρουσίας της στη Μαύρη Θάλασσα και τη Βαλτική. Εν τω μεταξύ, ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε τον περασμένο Οκτώβριο ότι η Δύση "συνεχώς μιλάει και προπαγανδίζει για μυθικές απειλές, όπως η υποτιθέμενη ρωσική στρατιωτική απειλή, "Η Ρωσία δεν έχει σχέδια να επιτεθεί σε κανέναν. Αυτό είναι γελοίο, παράλογο και αδιανόητο ", δήλωσε ο Πούτιν.

Τον Νοέμβριο , ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Jens Stoltenberg, αποκάλυψε οτι το ΝΑΤΟ προετοιμάζεται για "περαιτέρω ενίσχυση από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου."
"Με αυτές τις δηλώσεις, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ αποδεικνύει την επιθετική φύση του ΝΑΤΟ, " δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, προσθέτοντας ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ατλαντική Συμμαχία "δεν δημιουργήθηκε για να διατηρήσει την ειρήνη, αλλά για επιθετικές ενέργειες. " Απόδοση: ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί προετοιμάζονται για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, σύμφωνα με έρευνα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications