Οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι το βόρειο ημισφαίριο μπαίνει σε εποχή παγετώνων!όταν κάποιοι μιλούσαν για απάτη της υπερθέρμανσης ηταν οι τρελοί!!
 Οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι το βόρειο ημισφαίριο μπαίνει σε εποχή παγετώνων!όταν κάποιοι μιλούσαν για απάτη της υπερθέρμανσης ηταν οι τρελοί!!

Ολη η Ευρώπη και το βόρειο τμήμα της Αμερικάνικης ηπείρου δέχονται τεράστια ποσοστά χιονιού,λόγω της κλιματικής αλλαγής και οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι οι πόλεις στο βόρειο ημισφαίριο θα αποκτήσουν παγετώνες.

Στην ταινία του 2004, «The Day After Tomorrow»,είδαμε όσα ζούμε σήμερα λόγω της "υπερθέρμανσης του πλανήτη" και καλα! για πλύση εγκεφάλου η αλήθεια:Ο Σόρος χρηματοδότησε την εκστρατεία του Αλ Γκορ για να προωθήσει την απάτη του φαινόμενου του θερμοκηπίου. Τα Ωκεάνια ρεύματα οδηγούν σε καταστροφικές καταιγίδες χιονιού που πλήττουν όλες τις μεγάλες πόλεις, κοινή λογική αφου η Γη εχει περάσει περιόδους παγετώνων θα ξανα περάσει κάποια στιγμή!!.

Μια νέα μελέτη προτείνει ότι στους ωκεανούς, το μοτίβα κυκλοφορίας, θα μπορούσε να καταρρεύσει στο εγγύς μέλλον, βυθίζοντας το βόρειο ημισφαίριο στην εποχή των παγετώνων.

Ερευνητές από το Ινστιτούτο Ωκεανογραφίας Scripps, στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στο Σαν Ντιέγκο, έδειξαν ότι τα κλιματικά μοντέλα στην εναέρια κυκλοφορία έχει αλλάξει

Βρήκαν ότι τα περισσότερα μοντέλα του κλίματος μεγαλοποιούν την σταθερότητα ενός μοτίβου, που ονομάζεται Ατλαντικό Meridonial,με την ανατροπή στην κυκλοφορία (AMOC). Οι ερευνητές πρόβλεψαν ότι η κυκλοφορία θα μπορούσε να καταρρεύσει στο μέλλον, με ρύθμιση ψύξης μεγάλης κλίμακας στο βόρειο Ατλαντικό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications