Δολοφόνος με Νόμπελ Ειρήνης... Το είδαμε κι αυτό!
Δολοφόνος με Νόμπελ Ειρήνης... Το είδαμε κι αυτό!

Δηλαδή, αν δεν ήταν "δημοκρατικός", "προοδευτικός" και μαύρος... θα είχαμε παγκόσμιο πόλεμο;

Μπαράκ Χουσέιν Ομπάμα (Barack Hussein Obama II,[1] 4 Αυγούστου 1961) είναι "Αμερικανός" πολιτικός και μουσουλμάνος, ο οποίος χρημάτισε και ως ο 44ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής· ο πρώτος Αφροαμερικανός που εκλέχθηκε σε αυτή τη θέση.

Μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ, ο Ομπάμα υπήρξε βουλευτής της Γερουσίας του Ιλινόις από το 1997 έως το 2004 και Γερουσιαστής των ΗΠΑ, εκπροσωπώντας την πολιτεία του Ιλινόις, από το 2005 έως το 2008. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά Πρόεδρος των ΗΠΑ στις εκλογές της 4ης Νοεμβρίου του 2008 και ανέλαβε καθήκοντα στις 20 Ιανουαρίου 2009. Επανεκλέχθηκε δημοκρατικά παντα!, για δεύτερη συνεχόμενη θητεία, στις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου 2012.

Για να μην βαλουμε πολλά που ειναι γνωστά, επι Ομπάμα έγινε εισβολή και εξόντωση Καντάφι και μετατροπή μιας ολόκληρης χωράς σε τριτοκοσμική,και δεν ειναι η μοναδική! με τα γνωστά τάγματα εφόδου ουγκ τύπου ΚΚΕ, Λιβυκός Εμφύλιος Πόλεμος 2011 μεχρι να επικρατήσουν οι ουγκ χρήσιμα ανθρωπόμορφα ζωα! γνωστη τακτική μετατροπής ανθρώπων σε κατάσταση ζώου,αποτέλεσμα? Η Λιβύη μετατρέπεται σε Σομαλία της Μεσογείου! όταν ειχαν ακομα και δωρεάν ρεύμα!με τον "δικτάτορα"! τωρα παλεύουν στην Συριά να την πανε 500 χρονιά πίσω!ετσι κανουν επι χρονιά τωρα! αρχή γενόμενης με την εξόντωση του Χίτλερ και ισοπέδωση όλης την Γερμανίας απο κομμουνιστες!μετα την γενοκτονία του 1945 και ομαδικούς βιασμούς, οι σημερινοί Γερμανοί κατα 80% δεν ειναι Γερμανοί απόγονοι Κέλτων/Δωριείς! άρα για ποιους ναζι λενε? κατάλαβες τωρα γιατι σταμάτησε η εξέλιξη απότομα? και απο 50 χρονιά μπροστά, πήγαν όλη την Γερμανία, πίσω οπως ηταν το 1800! ο Χίτλερ είχε σχεδια για ελεύθερη ενεργεία χωρις καύσιμα! αλλα ο μέσος ελληναρας εκτός οτι δεν ξέρει καν αληθινή ιστορια ,επιμένει να πιστεύει σε παραμυθία που του έμαθαν απο μικρο!

Ο Μουσουλμάνος Ομπάμα φοράει το δαχτυλίδι με τη φράση: Δεν υπάρχει Θεός εκτός από τον Αλλάχ!! που πρώτοι εμείς (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ)αποκαλύψαμε στην Ελλαδα το 2013, όταν ολα τα ΜΜΕ και οι έγκυρες πήγες πλύση εγκεφάλου το ειχαν αποκρύψει ,όταν εκεινη την περίοδο είχε γίνει χαμός στην Αμερική απο την αποκάλυψη!

Ο Λευκός Οίκος δεν έκανε κανένα σχόλιο σχετικά με αυτές τις εικασίες. Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του 2008, υπήρχε υποψία ότι είχε την ισλαμική πίστη, αλλά στη συνέχεια αναγκάστηκε να δηλώσει ότι ήταν χριστιανός. Ωστόσο, η τραγουδίστρια Madonna ξάφνιασε το κοινό δηλώνοντας: «Έχουμε έναν μαύρο μουσουλμάνο στο Λευκό Οίκο.» ..©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications