Τάγματα εφόδου ουγκ ! ανθρωποειδών ζωών του Σόρος έκαψαν λιμουζίνα στην Ουάσιγκτον
Τάγματα εφόδου ανθρωποειδών ζωών του Σόρος έκαψαν λιμουζίνα στην Ουάσιγκτον

Σκηνές… Αθήνας εξελίχτηκαν στην αμερικανική πρωτεύουσα Ουάσιγκτον μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ.

Μπαχαλάκηδες του «Μπλακ Μπλοκ», τάγματα εφόδου του Τζορτζ Σόρος που παριστάνουν τους «αναρχικούς», ξεκίνησαν επεισόδια με την Αστυνομία.

Επεισόδια είχαν γίνει και πριν την ορκωμοσία. Όπως καταγγέλλεται στο Twitter, οι μπαχαλάκηδες κουκουλοφόροι, χάλασαν και την ειρηνική διαμαρτυρία κατά του Τραμπ. Αυτά για τους Αμερικανούς μπορεί να είναι πρωτόγνωρα αλλά για τους Αθηναίους είναι γνώριμα εδώ και χρόνια αφου ζευγαρωνουν με τέρατα ζομπι γεννούν νεα τέρατα που παριστάνουν τους φυσιολογικούς!

Οι μπαχαλάκηδες, που δεν ήταν περισσότεροι από 400-500, άλλοι μιλάνε για 1.000, έβαλαν φωτιά και σε μια πολυτελή λιμουζίνα που βρήκαν παρκαρισμένη. Οι εικόνες της λιμουζίνας τυλιγμένη στις φλόγες, η οποία ανήκει σε αυτοκινητιστή από ό,τι διαβάζουμε και όχι σε κάποιον πλούσιο, κάνουν τον γύρο του Twitter.

Η αμερικανική Αστυνομία ανακοίνωσε νωρίτερα ότι έχει συλλάβει περίπου 95 κουκουλοφόρους που συμμετείχαν στα επεισόδια, να τους γίνει στείρωση επείγοντος,και να τα πανε σε κανένα ξερονήσι να τα αφήσουν να ψοφήσουν,μονο ετσι σταματάει η εξάπλωση της πανούκλας! θα φωνάζουν και εκεί για χούντα μετα! αυτα τα κτήνη ειναι ο καρκίνος της ανθρωπότητας .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications