Αυτά ειναι! Τραμπ απαγόρευσης εισόδου για τους Ιρανούς,για τους πρόσφυγες,και τους πολιτικούς έξι ακόμη μουσουλμανικών χωρών.
Σε ισχύ το διάταγμα Τραμπ απαγόρευσης εισόδου για τους Ιρανούς,για τους πρόσφυγες,και τους πολιτικούς έξι ακόμη μουσουλμανικών χωρών.

Απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να απαγορεύσει για τρεις μήνες την είσοδο Ιρανών, αλλά και πολιτικών έξι ακόμη μουσουλμανικών χωρών.- βγάζουν καπνούς απο τα αυτια οι απανταχού της κομμουνιστικης φυλής ανά τον κόσμο! γνωστή και ως σκυλιά των έβραιων!ποιοι ειναι αυτοι? θα τους δείτε να λενε κατα του Τραμπ η του Χίτλερ! πως νομίζεται προέκυψε όλη αυτη η φάρα στην Ευρώπη?.

Λίγες μόνο ώρες από την απαγόρευση εισόδου κατά των προσφύγων στις ΗΠΑ τέθηκαν σε εφαρμογή οι νέες διατάξεις - Δεν επετράπη καν να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο πέντε άτομα στην Αίγυπτο - Για 120 ημέρες κανένας πρόσφυγας δεν θα φτάσει στη χώρα

Σε ισχύ τέθηκαν ήδη τα διατάγματα που υπέγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ για τον περιορισμό των προσφύγων στις ΗΠΑ και όπως μεταδίδουν οι New York Times ήδη κρατούνται Ιρακινοί στο αεροδρόμιο Κένεντι της Νέας Υόρκης.

Οι νέες διατάξεις ισχύουν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και έτσι όσοι πρόσφυγες βρίσκονταν στην διαδικασία εισαγωγής στις ΗΠΑ, διατάχθηκαν να σταματήσουν και πλέον κρατούνται. Δικηγόροι που εκπροσωπούν δύο ιρακινούς πρόσφυγες που επρόκειτο να φιλοξενηθούν στις ΗΠΑ κατέθεσαν ήδη αίτηση στις αρχές της Νέας Υόρκης ώστε να αφεθούν ελεύθεροι.

Το διάταγμα Τραμπ απαγόρευσε την είσοδο όλων των προσφύγων στη χώρα για 120 ημέρες, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων. Σύμφωνα με τους New York Times, παραμένει αδιευκρίνιστο πόσοι είναι συνολικά οι πρόσφυγες που βρίσκονται στη διαδικασία αυτή συνολικά στις ΗΠΑ.

Οι δικηγόροι που κατέθεσαν τις αιτήσεις απελευθέρωσης δήλωσαν ότι ο ένας από τους δύο Ιρακινούς που κρατούνται στο JFK είχε εργαστεί για την αμερικανική κυβέρνηση στο Ιράκ επί δέκα χρόνια, ενώ ο άλλος πήγαινε στις ΗΠΑ όπου ήδη ζουν η γυναίκα και ο γιος του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications