Αποχώρησε η νεολαία του κόμματος της Ζωής με βαριές καταγγελίες για συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα και κλίμα τρομοκρατίας κατά των εργαζόμενων
Αποχώρησε η νεολαία μπεε του κόμματος της Ζωής με βαριές καταγγελίες για συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα και κλίμα τρομοκρατίας κατά των εργαζόμενων

Με αιχμές κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου και των στενών συνεργατών της αποχώρησε σχεδόν όλη η ηγετική ομάδα της νεολαίας του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας.

Το πρώην στέλεχος της νεολαίας του κόμματος, Μιχάλης Κριθαρίδης με ανάρτηση του στο Facebook, κάνει λόγο για απαράδεκτες συμπεριφορές της Κωνσταντοπούλου και του εκπροσώπου του κόμματος και Λαρισαίου ηθοποιού Διαμαντή Καραναστάση.

Σε όσα αναφέρει στο κείμενο του ο κ.Κριθαρίδης περιγράφει ένα κλίμα τρομοκρατίας στο κόμμα με απειλητικά e-mails και ζητά συγγνώμη που παρότρυνε τον κόσμο σε ένα κόμμα που δεν έχει καμία σχέση με την αριστερά.

Παράλληλα, σε όσα γράφει αφήνει σαφείς υπαινιγμούς για τον στενότερο συνεργάτη της και Λαρισαίο ηθοποιό Διαμαντή Καραναστάση, ότι οργανώνει μόνο... συναυλίες και φτιάχνει βίντεο, ότι κρύβεται πίσω από το κλίμα τρομοκρατίας που υπάρχει στο κόμμα και ότι ο ίδιος στοχοποίησε και λογόκρινε τους εργαζομένους και έτσι έγινε «καπετάνιος» στην θέση της «καπετάνισσας».

Συγκεκριμένα ο κ.Κριθαρίτης ανέφερε ότι «οι εργαζόμενοι του κόμματος ας πούμε, εργάζονταν στο κόμμα σε συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα! Δούλευαν υπερωράρια, ενώ τις υπερωρίες και τα έξοδα κίνησης, τους τα παρακρατούσαν υπέρ του κόμματος βεβαίως βεβαίως!»

Συνεχίζοντας κάνει λόγο για απαράδεκτες συμπεριφορές μέσα στο κόμμα. «Ακόμη υφίσταντο σχεδόν σε καθημερινή βάση μια απαράδεκτη συμπεριφορά μέσα σε ένα κόμμα το οποίο υποτίθεται πρέσβευε και διακήρυττε τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες και δημιουργήθηκε για να προστατέψει την κοινωνία και τους ανθρώπους». Ο ίδιος σημείωσε: «Προσωπικά ντρέπομαι που στήριξα αυτό το πολιτικά και κοινωνικά επικίνδυνο, ανελεύθερο και αντιδημοκρατικό μόρφωμα. Που δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά, τις αξίες και τους αγώνες της. Και ζητώ συγγνώμη που σας παρότρυνα να στηρίξετε μία τόσο λαθεμένη πολιτική επιλογή».

Ακολούθως ακόμη ένα πρώην στέλεχος του κόμματος η Μαρία Σπανού, η οποία απευθυνόμενη στην Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Twitter, αναφέρει: «Ζωή Κωνσταντοπούλου ευτυχώς τα ψέματα σας δεν μπορούμε να τα δούμε διότι ο συνεργάτης σας μας έχει block γιατί αυτή είναι η δημοκρατία σας!».

«Πυρά», όμως, εξαπολύει και ένα ακόμη μέλος και στέλεχος του κόμματος, η Μαρία Σπανού, η οποία απευθυνόμενη στην Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Twitter, αναφέρει: «Ζωή Κωνσταντοπούλου ευτυχώς τα ψέματα σας δεν μπορούμε να τα δούμε διότι ο συνεργάτης σας μας έχει block γιατί αυτή είναι η δημοκρατία σας!».

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Αυτό ακριβώς ειναι η αριστερά κε Καραναστάση. Τι περιμενατε να είναι δηλαδή?
Οσοι εχουν υποστει στο πετσί τους την αριστερά, τρεχουν ακόμα να σωθούνε.



φίλος

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications