Η πρώτη χωρα που έπεσε στα χεριά Εβραίων έβγαλαν «Μις Υφήλιος» από τη Γαλλία αντί για μαύρη! οι ρατσιστές!!(vid)
Η πρώτη χωρα που έπεσε στα χεριά Εβραίων στην Ευρώπη με την εβραϊκή/γαλλική επανάσταση, μια μείξη απο Μογγολία -Αφρικανοί Εβραίοι, έβγαλαν «Μις Υφήλιος» από τη Γαλλία οι ρατσιστές!!(vid)

Η πρώτη χωρα που έπεσε στα χεριά Εβραίων στην Ευρώπη με την εβραϊκή/γαλλική επανάσταση, μια μείξη απο Μογγολία -Αφρικανοί Εβραίοι, ...Μια 24χρονη από το Παρίσι κέρδισε τον τίτλο της Μις Υφηλίου σε μια τρίωρη εκδήλωση στη Μανίλα η οποία ήταν αφιερωμένη στην διαφορετικότητα και την υπερνίκηση των εμποδίων της ζωής, νικώντας άλλες 85 υποψηφίους από όλο τον κόσμο.

Η Ίρις Μιτενέρ, η οποία σπουδάζει οδοντική χειρουργική, κέρδισε τον ετήσιο διαγωνισμό που φιλοξενήθηκε για τρίτη φορά από τις Φιλιππίνες. Η πρώτη αναπληρωματική είναι η Μις Αϊτή, Ρακέλ Πελισιέ, και η δεύτερη αναπληρωματική η Μις Κολομβία, Αντρέα Τοβάρ.

ΥΓ η Γαλλία ως χώρα μαζί με την Αγγλία Βρετανία ηταν οι πρωτες χώρες που κατέκτησαν οι Εβραίοι με ορδες εισβολέων απο Μαρόκο προς Ισπανία και μετα εκεί, με τις γνώστες γενοκτονίες και σφαγές,ετσι κατέληξε το 70% των Γάλλων να εχει το ίδιο αίμα με αυτο τον Εβραίων! (δεν τα λέω εγω αυτα αλλα τα στατιστικά τους! γιαυτό δεν τους ενδιαφέρει εκεί να βγαλουν μαύρη!) Ως ξεκίνημα της Επανάστασης απο τις ορθές απόγονων των βάρβαρων εισβολέων τύπου κομμουνιστες με εντόλες Εβραίων,ειναι στις 14 Ιουλίου 1789, ΥΓ 2 Όλοι οι κομμουνιστες στην Ευρώπη κατα βάθος ειναι Εβραίοι 4 διαλογής! ,Jewish population by France -Enlarged Jewish Population: 600,000

Post A Comment:

3 comments

Ανώνυμοςείπε...

Είναι περίπλοκο το θέμα, αν έχει γίνει κάποια εισβολή, θα είναι πολύ αρχαία, εκτός από τους νεγρους και βορειαφρικανους που κουβάλησαν οι σιωνιστές-δημοκρατες, τις τελευταίες δεκαετίες εκεί. Η Γαλλία, είναι 80% λευκή, και η Βρετανία κάπου τόσο επίσης. Το ζήτημα είναι αυτό που λες ποσό από αυτό το ποσοστό είναι οι λεγόμενοι κρυφοί εβραιοτροτσκιστες, που περνάνε για ευρωπαίοι, και έχουν εισβάλει εδώ σε διάφορες ιστορικές περιόδους. Λέγεται ότι για κάθε φανερό από αυτούς υπάρχουν 5-10 κρυφοί, ανάλογα την χώρα και πόσο μολυσμένη είναι. Εκεί βρίσκεται και η δύναμη διακυβέρνησης τους.

Son Of Zeus

george-aetosείπε...

«Ιουδαϊσμός δεν είναι μια θρησκεία,εξαπατούν, κλέβουν, ληστεύουν, εκμεταλλευτές. , υποδουλώσουν, καταστρέφουν,κανουν βασανιστήρια, δολοφονίες ... εφ 'όσον το θύματα δεν είναι Εβραίοι. Είναι μια ψυχική ασθένεια κάπου ανάμεσα σε διπολική διαταραχή και ψυχοπάθεια. Είναι τρομοκράτες, μια σατανική λατρεία. » - Andrew Winkler, Εκδότης / Publisher, ZioPedia -
-------------------------------------------------------------------
Οι Σιωνιστές αντιπροσωπεύουν το πιο επικίνδυνο πράγμα που η ανθρώπινη φυλή έχει αντιμετωπίσει ποτέ, και αν δεν βρούμε τρόπους να οδηγηθούν όλοι αυτοι οι ζωώδη και άγριοι πίσω στη λήθη, τότε είμαστε καταδικασμένοι.
http://www.reformation.org/jesuit-oath.html
-------------------------------------------------------------

thevείπε...

Άσχετο αλλά η κοπέλα που βγάλανε μις Υφήλιο μαύρη ξεμαύρη δεν μου φαίνεται και τόσο όμορφη

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications