Θυμίζει λίγο ταινία τρόμου! αν δεν ηταν Πραγματικότητα εδω και πολλά χρονιά!  ποντικάκια μετατράπηκαν σε φονικές μηχανές!!
Θυμίζει λίγο ταινία τρόμου... ποντικάκια μετατράπηκαν σε φονικές μηχανές!!

Θυμίζει λίγο ταινία τρόμου με ζόμπι!, καθώς επιστήμονες στις ΗΠΑ χειραγώγησαν κατάλληλα τον εγκέφαλο πειραματόζωων, μετατρέποντας άκακα και ήπια ποντικάκια σε φονικές μηχανές που δάγκωναν και σκότωναν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους !!!!Στη συνέχεια, με τον ίδιο τρόπο, οι επιστήμονες «κατέβασαν τον διακόπτη» και επανέφεραν τα τρωκτικά στην προηγούμενη καλόβολη κατάστασή τους.

Κρυφό μήνυμα σε ανθρώπους ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΙΚΗ και οχι αριστερούς /κομμουνιστες

Αφιερωμένο στους "φίλους" ΟΥΓΚ "κομμουνιστες" όταν ερεύνησα αληθινή ιστορια, που εχουν απόκρυψη επιμελώς ρίχνοντας την ευθύνη παντα στους "κακούς ναζι" για να καλύψουν τa αίσχη τους!! οι "ναζι" ηταν αγγελούδια μπροστά στους κομμουνιστες! μεχρι και πισίνα, θεατρο κτλ ειχαν στους φυλακισμένους εγκληματίες στο Νταχάου!, μου πήρε καιρό να καταλάβω πως εκαναν τέτοιες θηριωδίες "άνθρωποι", προφανώς δεν γίνεται μια "ιδεολογία" να σε μετατρέπει σε κτήνος αν δεν είσαι κτήνος χωρις λογική!.

Το γεγονός οτι ακομα και σημερα γράφουν ψέματα με λυσσά παντού , και μονόπλευρα την ιστορια υπέρ τους λεει πολλά! να τους πω οτι ακομα και η εβραϊκών συμφερόντων Βικιπαίδεια γραφει για την ομαδική γενοκτονία που έγινε σε όλη την Ευρώπη των "κακών ναζι"! μεταξύ της εθνοκάθαρσης που έγινε υπάρχει και η Ελλαδα! και ας ηταν και 5 χρόνων η 1Ο, η ακομα και αν δεν ειχαν γεννηθεί καν! τα έβγαζαν απο τις κοιλίες(περιστατικό στην Ελλάδα!) γλίτωσε όλη η Ευρώπη απο τους "φασίστες ναζι = εθνικιστές" σωστά? ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ! ΑΝΘΡΩΠΌΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ! ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΕΡΑΤΑ! ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΙΔΕΛΟΓΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΎΨΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΉ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ!όποτε μην ψάχνουν κάποιοι, πως γίνεται ο κόσμος να πηγαίνει απο το κακό στο χειρότερο! η οπως έλεγε και ο Χίτλερ: αντί να βελτιώνεται η ζωή στην Γη, γίνεται το αντίθετο! μου αρέσει που οι κομμουνιστες αριστεροι μιλάνε και πρόοδο! ζωντανό παράδειγμα βλεπε την Λιβύη την εκαναν τριτοκοσμική χώρα!μουσουλμάνοι κομμουνιστες!(φυλη ανθρωποειδών) αλήθεια υπάρχει ένας κομμουνιστης εφευρέτης? δεν νομίζω! γιατι αν δεν ηταν οι "ναζι" ούτε στο διάστημα θα είχαμε πάει ακομα! Σχόλια απο ουγκ νεοελληνες τύπου είσαι ναζι! άρα να του πω οτι δεν ειναι Έλληνας αλλα κομμουνιστης, αυτη η φυλη λεει ετσι ολους τους μη ομοίους της!και φυσικά δεν είχε καμια σχέση οχι με Ελλαδα αλλα ούτε με Ευρώπη(ειναι όλοι τους απόγονοι εισβολέων βάρβαρων !) και αμόρφωτους με 5 πτυχία να λείπουν!

Οι ερευνητές της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Γέιλ, με επικεφαλής τον αναπληρωτή καθηγητή ψυχιατρικής Ιβάν ντε Αραούχο, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό κυτταρικής βιολογίας "Cell", ανακοίνωσαν ότι με την έρευνά τους κατάφεραν να απομονώσουν για πρώτη φορά τα αρχαία κυκλώματα εγκεφαλικών κυττάρων που ρυθμίζουν το ένστικτο του κυνηγιού στους θηρευτές.

Διαπιστώθηκε ότι μια ομάδα νευρώνων πυροδοτεί την καταδίωξη της λείας και μια ξεχωριστή ομάδα ωθεί το ζώο να σκοτώσει. Οι δύο ομάδες νευρώνων κατέστη δυνατό να ενεργοποιηθούν ή να απενεργοποιηθούν είτε ξεχωριστά, είτε από κοινού.

Οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν τη λεγόμενη οπτογενετική τεχνολογία για να ενεργοποιήσουν ή να απενεργοποιήσουν με φως συγκεκριμένους εγκεφαλικούς νευρώνες στην κεντρική περιοχή της αμυγδαλής. «Μόλις ανάβαμε το λέιζερ, τα ποντίκια θα ορμούσαν σε ένα αντικείμενο, θα το άρπαζαν με τα σαγόνια τους και θα το δάγκωναν με μανία, σαν να ήθελαν να το σκοτώσουν», δήλωσε ο Αραούχο.

Τα πειραματόζωα επιτίθεντο σε άλλα μικρότερα ζώα και έντομα, που αμέσως καταβρόχθιζαν, καθώς και σε κάθε είδους αντικείμενα, π.χ. πλαστικά παιγνίδια, τα οποία κανονικά αποφεύγουν. Όμως δεν επιτίθεντο σε άλλα ποντίκια στο κλουβί τους, ούτε σε αντικείμενα μεγαλύτερα σε μέγεθος από τα ίδια, άρα η επιθετικότητά τους είχε κάποια όρια.

Το ποιές πρακτικές εφαρμογές πάντως μπορεί να έχει μια τέτοια έρευνα, παραμένει ασαφές οχι για ολους! αυτη την τακτική εχουν εφαρμόσει απο την εποχή της μογγολικής εισβολής και δεν πιάνει σε ολους άρα; μαντέψτε γιατι κουβαλούν λαθρο!!!!. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ·

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications