60 ημέρες φυλακή στους αλβανούς στρατιώτες που σχημάτισαν τον αλβανικό αετό! αντί απέλαση για συνεχίζουν να φυτεύουν σπόρους!
 60 ημέρες φυλακή στους αλβανούς στρατιώτες που σχημάτισαν τον αλβανικό αετό! αντί απέλαση για συνεχίζουν να φυτεύουν σπόρους!

Τις ανώτατες πειθαρχικές ποινές, ήτοι 50 ημέρες φυλάκισης, επέβαλλε o αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής στους στρατιώτες που εμφανίζονται σε φωτογραφία σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες, να σχηματίζουν με τα χέρια τους χαρακτηριστική απεικόνιση της αλβανικής σημαίας, λαμβάνοντας υπόψη το πόρισμα της ΕΔΕ που διενεργήθηκε για την υπόθεση.

Η απόφαση αυτή του αρχηγού ΓΕΣ, έχει ήδη υποβληθεί στο ΓΕΕΘΑ και στο ΥΠΕΘΑ, όπου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος αποφάσισε να επαυξήσει τις ανωτέρω ποινές, στο ανώτατο όριο της πειθαρχικής του δικαιοδοσίας, ήτοι 60 ημέρες φυλάκισης, ποινή η οποία ισχύει για τους στρατιώτες.Η πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται, έγινε γνωστό από το ΓΕΣ.

Η εισαγωγή βάρβαρων εκ φύσεως και αδίσταχτων που ξαφνικά έγιναν Έλληνες ως τίτλος και οχι βιολογικά , γεννούν βάρβαρους!,εδω και πολλά χρονιά!και συνεχίζεται με αποκορύφωμα ορδες βάρβαρων λαθρο, γνωρίζεται οτι αν ηταν μονο Έλληνες σε αυτη την χωρα που ειναι εκ φύσεως ευγενές φυλη ΆΡΙΑ φυλη οπως έλεγαν παλιά! δεν θα ειχαν προδότες να τους υπηρετούν? και δεν θα χρειαζόταν καν να υπάρχει αστυνομία? 0 εγκληματικότητα !

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications