Βουλευτής Χρυσής Αυγής: «Μην παραπονιέστε, δεν είναι βιαστές, είναι παράτυποι εραστές»
 Βουλευτής Χρυσής Αυγής: «Μην παραπονιέστε, δεν είναι βιαστές, είναι παράτυποι εραστές»

Ο βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης κατά την ομιλία στην βουλή για τον νέο αντιρατσιστικό νόμο, αρχικά σχολίασε τον μεγάλο αριθμό τροπολογιών (σύνολο 15) που φέρνει η κυβέρνηση για να προλάβει να κλείσει η β΄ αξιολόγηση.

Σχετικά με το νομοσχέδιο είπε πως «επιχειρείται η περαιτέρω νομιμοποίηση του κατάπτυστου για εμάς συμφώνου συμβίωσης. Ειδικότερα και σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση η προσθήκη του όρου “οικογενειακή κατάσταση” έχει ως στόχο την απόλυτη προστασία στον τομέα της απασχόλησης και της εργασίας, των ισχυρών βιοτικών δεσμών, οι οποίοι έχουν αναπτυχθεί στο πλαίσιο της οικογενειακής ζωής, ανεξαρτήτως του τύπου της ένωσης ενός ζεύγους.»

«Στην πράξη με το σχέδιο νόμου ανοίγει ο δρόμος για την υιοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια» τόνισε χαρακτηριστικά. Σχετικά με την σύσταση μηχανισμού διερεύνησης περιστατικών αυθαιρεσίας στα Σώματα Ασφαλείας και των υπαλλήλων των καταστημάτων κράτησης είπε πως η κυβέρνηση δίνει αυξημένες αρμοδιότητες στο Συνήγορο του Πολίτη, θα μπορεί, λοιπόν, να δέχεται καταγγελίες και στην ουσία να επιλαμβάνεται επί διαφόρων υποθέσεων και ο λόγος είναι για να διαλύσουν τα Σώματα Ασφαλείας.

Κλείνοντας, απευθυνόμενος στους βουλευτές που θα ψηφίσουν το παρόν νομοσχέδιο είπε πως «όταν θα έρθει το πρόβλημα μπροστά στην πόρτα σας, όταν θα βιάσουν τις γυναίκες σας, τα παιδιά σας και εσάς τους ίδιους, όταν θα έρθετε να παραπονεθείτε, θα σας πούμε εμείς, “Μην παραπονιέστε, δεν είναι βιαστές, είναι παράτυποι εραστές”.»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications