Οι 'Ελληνες ειναι σπορά θεών απο των Σείριο!

Πριν απορρίψουν κάποιοι αυτές τις πληροφορίες γιατι ετσι ειναι προγραμματιζόμενοι, να τους ενημερώσω οτι, ολα αυτα στοιχειοθετούνται απο πολλά αλλα στοιχειά. Οι Έλληνες έχουν εξωγήινη καταγωγή από το Μ Λαγού, της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας. Σ’ εκείνες τις αστρικές περιοχές έγινε ο «Πόλεμος των Άστρων», όπου το ελληνικό Μ Λαγού πολέμησε με τους στασιαστές του Α Λαγού, στον οποίο κατοικούν σατανάδες και όχι άνθρωποι.Έχουν ύψος 1.10, είναι τελεί ως άτριχοι και πρόκειται για ιδιαιτέρως μοχθηρά όντα. Αυτοί είναι οι αληθινοί εχθροί της ανθρωπότητας και της διαστημικής Ελληνικής Σποράς. Εδώ ήρθαν οι επισκέπτες από το Μ Λαγού και έφτιαξαν τους ανθρώπους με βιολογικές μεταλλάξεις.

Τους ακολούθησαν οι Μ Λαγού, όπου έφτιαξαν κι αυτοί εδώ κάποιες φυλές και υποχώρησαν αργότερα στην εσωτερική κοιλότητα της Γης. Όλα αυτά τα αναφέρει ο Αριστοτέλης κώδικα, αν και είναι πολύ δύσκολο να αποκρυπτογραφηθούν, ούτε η ΝΑΣΑ δεν μπορεί… Ο ελληνισμός προέρχεται από άλλους πλανήτες. Την πρώτη εξελιγμένη ζωή στη Γη την δημιούργησαν οι Ελληνες από τα άστρα. Η ίδια η Αθηνά ήταν διακεκριμένος βιολόγος, οι «θεοί» των Ελλήνων έκαναν επεμβάσεις στο γενετικό κώδικα.

Και υπήρχε ανοικτός δίαυ λος επικοινωνίας με τα άστρα, για πάρα πολλά χρόνια. Μ’ αυτές τις επισκέψεις σχετίζεται και το μυστήριο του Αριστοτέλη. Τον Αριστοτέλη τον έφερε στη Γη ο πατέρας του όταν ήταν πέντε χρονών. Προσγειώθηκαν εδώ από το Μ Λαγού όταν συνεχιζόταν ακόμη ο πόλεμος με τον Α Λαγού. Οι σατανάδες αυτοί τους ακολούθησαν για να κυνηγήσουν το Νικόμαχο, τον πατέρα του Αριστοτέλη.

Ο Νικόμαχος προσγειώθηκε στα Στάγιρα. Όπως ξέρεις, έχω α ποκρυπτογραφήσει τα «ακατανόητα» κείμενα του Αριστοτέλη που τα έχουν χαρακτηρίσει «παραληρήματα» και «δια λείψεις» στα οποία υπάρχουν με όλες τις λεπτομέρειες αυτές οι διηγήσεις. Ο Νικόμαχος έγινε με τις «θαυματουργές» γνώσεις του γιατρός του βασιλιά Φίλιππου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications