ΑΝΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΤΟ ΚΑΝΕΙ...Ο ΛΕΠΕΝ: "ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ...ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ"!
ΑΝΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΤΟ ΚΑΝΕΙ...Ο ΛΕΠΕΝ:

Λάβαμε το παρακάτω mail και το δημοσιεύουμε. Δεν μας ενδιαφέρει αν λέγεται ΛΕΠΕΝ ή οπως αλλιώς θέλει, διαπιστώνουμε μόνο πως η κυβέρνηση Τσίπρα χεσμένη στην κυριολεξία δεν τολμά να αρθρώσει τέτοιο αποστομωτικό για τον Ερντογάν λόγο:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ

Τα αποτελέσματα της ανύπαρκτης εξωτερικής πολιτικής της.... μεταπολίτευσης , έχουν δώσει το δικαίωμα στους Μογγόλους <γείτονες> να απειλούν σοβαρά τα Εθνικά μας κυριαρχικά δικαιώματα σε Αιγαίο(θάλασσα,νησιά και βραχονησίδες) ,καθώς και σε Θράκη και Κύπρο.Παράλληλα άλλοι <γείτονες> ονειρεύονται Τσαμουριές, άλλοι έξοδο στο Θερμαϊκό και η ξεφτίλα δεν έχει τέλος.

Αυτά συμβαίνουν όταν κάνεις πολιτική στα τέσσερα ,αντί να διεκδικείς τα δικά σου εδάφη(Πόντος, Βόρεια Ήπειρος,Ανατολική Θράκη, Σμύρνη κλπ). Η κατρακύλα στο εσωτερικό της χώρας τα τελευταία 42 χρόνια έχει δυστυχώς αντίκτυπο σε όλους τους τομείς ,με αποτέλεσμα να απειλείται και το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων ,από τις συνεχείς περικοπές ,που μόνο προδοτικό χαρακτήρα έχουν.

Καλούμε το λαό να έχει εμπιστοσύνη ΜΟΝΟ στις Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας ,στις οποίες έχουμε και εμείς αμέριστη εμπιστοσύνη. Επίσης καλούμε την ηγεσία των Ε.Δ. να θυμόνται πάντα τον όρκο τους ,γιατί δεν ορκίστηκαν πίστη στις κομματικές αυλές,αλλά στο λαό,στη σημαία και στο Σύνταγμα της Χώρας. Όσο για όσους <γείτονες> αποζητούν κάτι ,τους απαντούμε με το διαχρονικό Ελληνικό "Μολών Λαβέ"

ΛΕΠΕΝ-ΤΟΜΕΑΣ ΑΜΥΝΑΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications