30 Δεκ 2016

ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ σε στερλίνες, ακίνητο στο Λονδίνο

ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ σε στερλίνες, ακίνητο στο Λονδίνο

Κάποιοι “Συριζαίοι” μετα το κομμουνιστικό Πασοκ πήγαν στο κομμουνιστικό ΣΥΡΙΖΑ με όχημα τον ΜΑΡΞΙΣΜΟ εκτός από πλούσιοι κατάφεραν να βρεθούν και σε θέσεις εξουσίας. Πάρτε παράδειγμα την περίφημη αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου η οποία διατηρεί μάλιστα τις καταθέσεις της. Η ίδια δήλωσε για το 2014 εισοδήματα ύψους 118.620,32 ευρώ.
Η κυρία Φωτίου σε 2 τραπεζικούς λογαριασμούς στην NATWEST έχει 97.113,15 στερλίνες ενώ σε 8 λογαριασμούς ελληνικών τραπεζών έχει υπόλοιπο 22.849,77 ευρώ. Μεταξύ των 10 ακινήτων, που αναγράφονται στη δήλωση περιουσιακής κατάστασης της κυρίας Φωτίου περιλαμβάνονται 7 διαμερίσματα, ένα εκ των οποίων στο Λονδίνο.
Τα εισοδήματα της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης το 2013 ανήλθαν σε 103.756,22 ευρώ με την ίδια να διαθέτει και ένα αυτοκίνητο 1.600 κ.ε.

Θεανώ Φωτίου: Καθηγήτρια στο Πολυτεχνείο χωρίς διδακτορικό επί χούντας !! Έτσι όπως τοτε το έπαιζε χουντικια έτσι μετα το έπαιξε αριστερή κ συριζαια (φυσικά με την απαραίτητη προϋπηρεσία στο ΠΑΣΟΚ) μην πέφτετε απ τα σύννεφα όταν αναλύεται την ζωή ενος τυχοδιώκτη, και ο πατέρας το Τσίπρα εργολάβος της χούντας ηταν κ πολλοί άλλοι που μετα δήλωναν ''κυνηγημένοι'' κ ''βασανισμένοι'' απο την χούντα όχι μονο δεν είχαν βασανιστεί διωχθεί κτλ απο την χούντα (που δεν πείραξε κανέναν τους) άλλα τοτε έτρωγαν με δέκα μασέλες. Οι άνθρωποι αυτοι ηταν κ παραμένουν αδίσταχτοι τυχοδιώκτες (κλασική περίπτωση κομμουνιστών) γι αυτο σήμερα ενω προεκλογικά φώναζαν κ ούρλιαζαν στα κάγκελα κατα των μνημονίων σήμερα τα υπογράφουν δέκα δέκα χωρίς να διαβάζουν όρους κ να υπολογίζουν συνέπειες.Αλλιώς πως θα γινόταν η Θεανω,η Τασία ο Φίλης ο Βαρουφακης ο Πολακης κτλπ υπουργός,ο Καρανικας στρατηγικός σύμβουλος κ οΑλεξης Τσίχλας πρωθυπουργός;

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ σε στερλίνες, ακίνητο στο Λονδίνο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications