NASA: Αυτόχθονες Ινδιάνοι γέροντες της φυλής Ινουίτ προειδοποιούν ότι ο ήλιος άλλαξε θέση και οι πόλοι αντιστρέφονται ήδη – Tι σημαίνει αυτό (Βίντεο)

Η γνωστή αμερικανική υπηρεσία του διαστήματος NASA έλαβε μια σαφή προειδοποίηση από την φυλή των Ινδιάνων Inuit και συγκεκριμένα από γέροντες της φυλής, ότι ο κόσμος μας ευρίσκεται σε μία μετατόπιση των πόλων της γης, και ο ουρανός ήδη «αλλάζει».

Οι Ινδιάνοι γέροντες έχουν παρατηρήσει ότι ο ήλιος έχει αρχίσει να ευρίσκεται σε εντελώς διαφορετική θέση και ότι οι ώρες της ημέρας τους για κυνήγι έχουν περίεργα παραταθεί.Ο καιρός έχει γίνει απρόβλεπτος. Οι Ινουίτ έχουν επίσης προειδοποιήσει ότι όχι μόνο ο ήλιος άλλαξε θέση, αλλά και το φεγγάρι και τα αστέρια έχουν μετακινηθεί, με όλα αυτά να έχουν επιπτώσεις στην θερμοκρασία και στον άνεμο , κάνοντας την πρόβλεψη του καιρού πολύ δύσκολη , κάτι που είναι απαραίτητο για την επιβίωσή τους .

Λαμβάνει χώρα μια αναστροφή των μαγνητικών πόλων της γης ; Ηφαίστεια, σεισμοί , παράξενοι θόρυβοι από τη θάλασσα, αποτελούν σημεία και συγκλονιστικές αποδείξεις για αναστροφή των πόλων , το οποίο αν συμβεί ταχύτατα θα προκαλέσει χάος σε όλο τον κόσμο; Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι η γη υποβάλλεται σε πλήρη γεωμαγνητική αναστροφή, ή μετατόπιση των πόλων , περίπου κάθε 780.000 χρόνια. Αυτές οι ανατροπές είναι συνήθως αργές, συμβαίνουν σταδιακά με την πάροδο χιλιάδων ετών .

Ωστόσο, στις αρχές του 20ου αιώνα, εμφανίστηκαν νέα δεδομένα τα οποία αλλάζουν όλη την οπτική του θέματος αυτού . Μια αντιστροφή των πόλων, δηλαδή όταν ο βόρειος και νότιος μαγνητικοί πόλοι της γης αρχίσουν να αλλάζουν θέσεις, αντιστρέφοντας την μαγνητική πολικότητα, λαμβάνει χώρα μια άκρως επικίνδυνη διαδικασία .

Οι επιστήμονες που παρακολουθούν την ιστορία του πλανήτη έχουν εντοπίσει 74 από αυτά τα γεγονότα, μελετώντας δείγματα του πυρήνα της γης. Αυτά προέρχονται από εκατοντάδες ή χιλιάδες πόδια κάτω στο έδαφος και το παχύ πολικών πάγων. Μια ξαφνική αλλαγή θα ταράξει την ισορροπία της γης τόσο σημαντικά που θα μπορούσε να προκαλέσει θανατηφόρους σεισμούς, τσουνάμι σε μια κλίμακα που δύσκολα μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους.

Επίσης οι ηφαιστειακές εκρήξεις θα ήταν τόσο μεγάλες και εκτεταμένες που τα σύννεφα τέφρας και τα αέρια θα μπορούσαν να καλύψουν πλήρως τις ακτίνες του ήλιου προκαλώντας μια νέα εποχή παγετώνων. Οι επιστήμονες αναζητούν ενδείξειςν προηγούμενων καταστροφών τύπου «Αρμαγεδδώνα», με τον προσδιορισμό «χαοτικά ιζήματα», όπου τα στενά στρώματα της γης γέμισαν με υλικό σε χρόνο ρεκόρ και επικαλύφτηκαν με πάγο. Για τους επιστήμονες, αυτά είναι σαφείς δείκτες μιας ξαφνικής πλημμύρας, τήξης των πάγων ή αποθέσεις τέφρας.

Υπάρχουν όντως σημάδια απότομης αύξηση των φυσικών καταστροφών και άλλων παράξενων φαινομένων που δείχνουν προς μια πιθανή αντιστροφή των πόλων. Είναι ευρέως αναγνωρισμένο ότι ο μαγνητικός βορράς, είναι το πάνω μέρος του πλανήτη στο οποίο «κοιτούν» οι πυξίδες και οι συσκευές οι οποίες εξαρτώνται από την μαγνητική πλοήγηση.

Τώρα το σημείο αυτό μετατοπίζεται ολοένα και πιο γρήγορα προς τη Ρωσία από την τρέχουσα θέση του στην Γροιλανδία . Έχει μετακινηθεί 400 χιλιόμετρα μόνο την τελευταία δεκαετία και επιταχύνεται. Άλλα σημάδια που μπορεί να δείχνουν τις επιπτώσεις της μαγνητικής αντιστροφής μεταξύ του μαγνητικού βορρά και του νότου είναι οι άνευ προηγουμένου εκρήξεις επτά ηφαιστείων που έχουν ξεσπάσει σε όλο τον κόσμο τις τελευταίες ημέρες, και οι σεισμοί μεγέθους 7,0 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ .

Αυτές οι απότομες αυξήσεις στη σεισμική δραστηριότητα συμβαίνουν κάθε 30 χρόνια περίπου και να είναι μια αμείλικτη επιτάχυνση της μεταστροφής των πόλων από την αρχική τους θέση. Η NASA είναι πολύ ανήσυχη διότι το πανεπιστήμιο της Γιούτα ανακάλυψε πρόσφατα κάτω από το εθνικό πάρκο Yellowstone , μάγμα εκτός από την τεράστια λίμνη λιωμένου πετρώματος και σιδήρου για την οποία γνώριζαν ήδη . Μια ξαφνική μετατόπιση πόλων θα μπορούσε να δώσει διέξοδο στο μάγμα να εξέλθει στην επιφάνεια καταστρέφοντας το Λος Άντζελες. Αν γίνει αυτό, τότε το μεγαλύτερο μέρος της Βόρειας Αμερικής θα καταστραφεί αμέσως και μια νέα εποχή των παγετώνων θα αρχίσει.

Ένα άλλο ο ερώτημα είναι «τι στο καλό συνέβη » 300 μέτρα (900 πόδια) στο βυθό της θάλασσας ακριβώς στην βόρεια άκρη της Ιαπωνίας σε μία μόνο νύχτα. Η περιοχή αυτή ήταν το επίκεντρο του σεισμού μεγέθους 8,9 που χτύπησε την Ιαπωνία το 2011, προκαλώντας το χειρότερα τσουνάμι όλων των εποχών. Τέλος, το πιο περίεργο από την άποψη της φύσης είναι οι πληροφορίες για παράξενους θορύβους και βουητά που προέρχονται από τη θάλασσα. Οι επιστήμονες δίνουν την εξήγηση των ρευμάτων στους ωκεανούς , χωρίς να τους πιστεύει όμως κανένας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications