Σφοδρή επίθεση Ηλία Κασιδιάρη σε Σύριζα-Ανέλ-Τσακαλώτο και ΝΔ - Τι είπε για την τουρκική προκλητικότητα.(Βίντεο)
Σφοδρή επίθεση Ηλία Κασιδιάρη σε Σύριζα-Ανέλ-Τσακαλώτο και ΝΔ - Τι είπε για την τουρκική προκλητικότητα.(Βίντεο)

Αποκάλεσε... «μαντάμ» τον Τσακαλώτο!..«Ας προσέξει ο Τούρκος που θα έρθει να βάλει σημαία σε Ελληνικό νησί μη τυχόν και από «ατύχημα» το κοντάρι του μπει σε ευαίσθητο σημείο..»

Ηλίας Κασιδιάρης : «Ο dear Alexis και ο Κούλης "Mr Siemens" Μητσοτάκης υπογράφουν από κοινού Μνημόνια, σύμφωνα συμβίωσης και νόμους για την ισλαμοποίηση της Ελλάδος.» Ηλίας Κασιδιάρης: «Ο νέος προϋπολογισμός και τα πρωτογενή πλεονάσματα που επιβάλλει το ΔΝΤ φέρνουν νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.

Την ώρα που ο Λαός καταδικάζεται σε φτωχοποίηση, ο dear Alexis Tsipras χαζογελά στο Ισραήλ και μαζί με την «Μαντάμ Τσακαλώτου» συνυπογράφουν όλα τα επαχθή εθνοκτόνα Μνημόνια. Η κυβέρνηση δεν τολμά να κάνει λογιστικό έλεγχο στο παράνομο χρέος και να εγγράψει το κατοχικό δάνειο στον προϋπολογισμό.

Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη που διεκδικεί δυναμικά για την Ελλάδα, ενώ Σύριζα και ΝΔ, ο dear Alexis και ο Κούλης "Mr Siemens" Μητσοτάκης υπογράφουν από κοινού Μνημόνια, σύμφωνα συμβίωσης και νόμους για την ισλαμοποίηση της Ελλάδος.Κλείνοντας, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής έστειλε αυστηρό μήνυμα στους τούρκους: το Αιγαίο πέλαγος είναι Ελληνικό!

«Ας προσέξει ο Τούρκος που θα έρθει να βάλει σημαία σε Ελληνικό νησί μη τυχόν και από «ατύχημα» το κοντάρι του μπει σε ευαίσθητο σημείο..»Απαιτούμε την ανακύρηξη της Ελληνικής ΑΟΖ που θα καταστήσει την Ελλάδα κυρίαρχη δύναμη στην Ανατολική Μεσόγειο.»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications