ΣΟΚ! το 2015 100.000 Γερμανοί έκαναν σ#ξ με…σκύλους και άλλα ζώα! -ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ????
Ταΐζοντας σανό τα δίποδα πρόβατα: το 2015 100.000 Γερμανοί έκαναν σ#ξ με…σκύλους και άλλα ζώα!

Ταΐζοντας σανό τα δίποδα πρόβατα γιαυτό βάλαμε και το σοκ: Το άρθρο προπαγάνδα ειναι απο το 2013 που έβαλαν κατι ελληναραδες και οχι Έλλην που γυρίζει το ίντερνετ αυτές τις μέρες! ,απο την γνωστη dailymail.co.uk εβραϊκών συμφερόντων με την γνωστη τακτική για ολα φταίνε οι λευκοί Ευρωπαίοι και οι "ναζι" Γερμανοί! αφου ειναι του 2013 πως στο Ελλαντα λένε το 2015? βλέπε πρώτη δημοσίευση στην παρακάτω εικόνα η εδώ:www.dailymail.co.uk

Σύμφωνα με σχετικό νόμο, η σ#ξουαλική εκμετάλλευση ζώων, απαγορεύεται στη Γερμανία, όπως απαγορεύονται και τα πορνεία ζώων. Ο νόμος αναφέρεται στο σύνδεσμο bverfg.de. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων λέει: »es verboten ist, ein Tier für eigene sexuelle Handlungen zu nutzen oder für s#xuelle – Μτφ: απαγορεύεται η χρήση ζώου για σ#ξουαλικές δραστηριότητες», και »Ordnungswidrigkeit mit einer Geldbuße bis zu fünfundzwanzigtausend Euro geahndet werden. – Μτφ: Πλημμέλημα που τιμωρείται με πρόστιμο μέχρι € 25.000΄΄.

Για την σημερινή Γερμανία τα εχουμε πει οτι ειναι εβραιοκρατουμενη και δεν το λέει κάνεις:ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,και εδώ:Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΕΩΣ ΤΟ 2099 ΑΠΟ ΤΟ 1945 ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,συχνό φαινόμενο προπαγάνδας ειναι το για οτι γίνεται ειναι οι κακοί ναζι!! φτάνουν σε σημείο να βαφτίζουν ναζι Γερμανούς τους κομμουνιστες που τα σπάνε! βεβαία άλλο γνήσιοι Γερμανοί και άλλο αριστερογερμανοι οι οποίοι ειναι ιδιοι με αυτούς στην Ελλάδα πίσω απο έγκυρες πήγες αποβλάκωσης!προέκυψαν μετα το 1945 με χιλιαδες ομαδικούς βιασμούς και οχι μονο! κάπου το 1940 η γερμάνια είχε πληθυσμό περίπου 45 εκ, σημερα εχει 80 εκ! τους διπλάσιους απο τις ομαδικές μετακινήσεις αλλόφυλων στην Γερμανία και οχι τυχαία, ως οικονομικοί μετανάστες μετα την γενοκτονία και τον ρατσιστικό πόλεμο του 1945 κατα της Γερμανίας απο Εβραίους! εχει και συνεχεία χιλιαδες λαθρο πανε εκεί μην μεινει κανεις γνήσιος! (δεν πανε 2 χρονιά που όλοι έγραφαν οι ναζι Γερμανοί λενε κατα της Ελλάδας και ψάχνοντας στα Γερμανικά διαπιστώθηκε, οτι οχι μονο "ναζι" ηταν αλλα αριστερός που είχε γραψει το άρθρο! θελεις και το καλύτερο; ελληνογερμανος κομμουνιστης ηταν με Ελληνικό όνομα! οπως κομμουνιστικες ειναι όλες οι μεγαλες ιστοσελίδες στην Γερμανία και εχουν πάρε δώσε με τις ελληνικές!) . Σαν να μην έφταναν ολα αυτα εχουμε το παρακάτω φαινόμενο πέρα απο την προπαγάνδα σε ταινίες να τους κανουν ολους μαύρους!(σε λίγο καιρό μαύρο θα κανουν και τον Μέγα Αλέξανδρο!):

Τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα κατά το διάστημα που ακολουθεί κάποιο πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα εκ μέρους αλλοφύλων ισλαμιστών τρομοκρατών σε ευρωπαϊκό έδαφος, διάστημα δηλαδή κατά το οποίο η ευρωπαϊκή κοινή γνώμη διακατέχεται από αυθόρμητα αισθήματα οργής, οι εκπρόσωποι της “ορθοπολιτικής” προπαγάνδας στα συστημικά μ.μ.ε., εφευρίσκουν διάφορες δικαιολογίες προκειμένου να αιτιολογήσουν την δυσεξήγητη – με βάση τις ψευδοουμανιστικές/πολυπολιτισμικές ιδεοληψίες τους – επιθετική συμπεριφορά των “συνανθρώπων” τους (όπως τους θεωρούν) μεταναστών (1ης, 2ης ή και 3ης γενιάς!) από την μέση Ανατολή, την βόρειο Αφρική, κλπ.

Μια από τις πάγιες – ψευδείς – θεωρίες που επικαλούνται (που, εκτός των άλλων, αποσκοπεί στην κατασκευή αισθημάτων ενοχής τα οποία επιβάλλουν και υποβάλλουν στις συνειδήσεις των ευρωπαϊκών λαών) είναι η θεωρία περί του ότι για τις τρομοκρατικές επιθέσεις ευθύνεται τάχα το “ένοχο” αποικιακό παρελθόν της Ευρώπης, ιστορικό γεγονός που υποτίθεται, σύμφωνα με την αρρωστημένη λογική των γενιτσάρων προπαγανδιστών του Συστήματος, ότι προδιαθέτει αρνητικά τους απογόνους των λαών που υπέστησαν “εκμετάλλευση” από τις αποικιακές δυνάμεις, εναντίον των συγχρόνων Ευρωπαίων και ότι (περίπου δικαιολογημένα!) αντιδρούν εξαπολύοντας τρομοκρατικές επιθέσεις.

Δίχως τους λευκούς Ευρωπαίους δεν θα υπήρχαν: η φιλοσοφία, η ιστορία, ο αθλητισμός, το θέατρο, το δίκαιο, η κλασσική μουσική, η όπερα, το μπαλέτο, η αναγεννησιακή ζωγραφική, ο κινηματογράφος, τα μαθηματικά, η φυσική, η χημεία, η βιολογία, η ιατρική, ο ηλεκτρισμός, η πληροφορική, η αναπτυγμένη γεωργία, η πτήση στον αέρα, η πτήση στο διάστημα, η επίσκεψη στο φεγγάρι και τόσα άλλα, μεγαλύτερα ή μικρότερα επιτεύγματα, με βάση τα οποία η ανθρωπότης νοείται ως κάτι σημαντικότερο από τον κόσμο των ζώων…

Πρόσφατα είχαμε βαλει αυτο το ποστ μουγκά όλες οι γνώστες σελίδες αποβλάκωσης στην Ελλαδα:κύμα λαθρο αρχιζει και στην Αμερική!απο τον George Soros!Γιατί; δες πιο κάτω!

Όντως όλοι οι Αμερικανοί λευκοί ειναι απο την Ευρώπη ΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΑΝΘΟΙ!οι οποίοι ειναι "αδέλφια" με τους αρχαίους Έλληνες!εδω να τονιστεί οτι όλοι οι αριστεροι κομμουνιστες ειναι της σημιτικής φυλής,όταν λέμε αριστεροι η κομμουνιστες δεν εννοούμε αυτα τα "άτομα" ως ιδεολογία!αλλα κατωτερης φυλής και νοημοσύνης, πλήρως ελεγχόμενα απο την ελιτ, και εκπρόσωπους του κακού, η αλλιως μολυσμένα με γονιδιακό μίασμα! άρα οχι μονο Έλληνες ειναι αλλα ούτε καν ειχαν σχέση με Ευρώπη! τα υπόλοιπα βρείτε μονοί σας ! καθώς αρκετά εχει δώσει η φυλη μου "καυκάσια" σε αλλες φυλές!

ΟΧΙ ΗΛΊΘΙΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ!!!(ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΦΕΎΡΕΣΗ Η ΛΕΞΗ " ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ") Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΠΟΙΑ ΦΥΛΗ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ? ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ! Ο TESLA ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΑΥΡΟΣ; Ο ΦΟΝ ΜΠΡΑΟΥΝ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΝΑΖΙ ? ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ JET ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΜΑΥΡΟΥΣ Η ΑΠΟ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΛΑΣΗΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΙ ΝΑΖΙ; ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟΤΕ!ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ; ΕΙΧΑΝ ΨΕΥΤΟ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΥΠΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΙΝΣΤΑΙΝ! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications