Φέρνουν το τζιχάντ απρόκλητα στην Ευρώπη
Φέρνουν το τζιχάντ απρόκλητα στην Ευρώπη

Τρόμο και σκεπτικισμό προκαλεί έκθεση των Βρυξελλών σχετικά με τους εν ενεργεία τζιχαντιστές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή επί ευρωπαϊκού εδάφους και ενδεχομένως να προετοιμάζουν νέο χτύπημα.

Η έκθεση που δημοσιεύτηκε μόλις χθες Τετάρτη, καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την ελλιπή μεταναστευτική πολιτική της γηραιά ηπείρου και τα σχεδόν τρομοκρατικά κενά που υπάρχουν στη φύλαξη των ευρωπαϊκών συνόρων.

Υπολογίζεται πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν από 1.700 έως 2.500 ενεργοί τζιχαντιστές στην Ευρώπη, όλοι τους "έμπειροι" πολεμιστές του ISIS που επέστρεψαν στην Ευρώπη με την ιδιότητα του...πρόσφυγα.

Βλέποντας την αποσάθρωση του Ισλαμικού Κράτους σε Συρία και Ιράκ, αποφάσισαν να συνεχίσουν τον αγώνα τους επί ευρωπαϊκού εδάφους, όπου τώρα με το μεταναστευτικό είναι ακόμη πιο εύκολος. Η έκθεση κρούει τον κώδωνα του κινδύνου τόσο και για τους υπόλοιπους "απογοητευμένους μαχητές" που πρόκειται να επιστρέψουν, όσο και για το "νέο αίμα" που πρόκειται να βρουν στην Ευρώπη.

Οι απελπισμένοι πρόσφυγες και μετανάστες που κατά εκατομμύρια συρρέουν στην Ευρώπη, πολύ εύκολα θα ασπαστούν την ιδεολογία του τζιχάντ, μετατρέποντας τις δυτικές κοινωνίες σε κολαστήρια επί της γης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications