Η ΑΤΛΑΝΤΊΔΑ ΉΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ  ΚΑΙ ΠΡΟ'Ι'ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΑ ΟΛΗ Η ΑΛΉΘΕΙΑ!!βιντεο!
Ορίστε ρε ραγιάδες νεοελληνες και μια γυναικά που μας επαληθεύει! και λέει αυτα που λέμε και οχι τυχαία!

Ορίστε ρε ραγιάδες νεοελληνες και μια γυναικά που μας επαληθεύει! και λέει αυτα που λέμε και οχι τυχαία! ξέρω γιατί! τι λέμε? όσοι μπαίνουν συχνά εδω ξερουν τι λέμε! δεν θα κανουμε ανάλυση τα ίδια συνεχεία! μιας και υπάρχει ο κίνδυνος αντιγραφής απο αδίσταχτους της σημιτικής φυλής ως δικιά τους ανακάλυψη αν και δεν τους συμφέρει!

Άπλα τα λεει πιο αναλυτικά, εχουμε τα εξής δεδομένα : Ατλαντίδα = ελληνική τουλάχιστον στην αρχή, ποιοι σώθηκαν απο εκεί; ποιοι ειχαν καταγωγή απο εκεί συμφωνα με δίκες τους έρευνες; οι τελευταίοι ΓΝΉΣΙΟΙ σφαγιάστηκαν το 1945 -1950 απο την σημιτική φυλή σε όλη την Ευρώπη.

Η σημιτική φυλή προέκυψε πολύ μετα εδω στην Γη, οι Δωριείς ξανα γύρισαν στη εδάφη τους, ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ! και οχι οι βάρβαροι που διδάσκουν στα σχολεια οι δούλοι των Εβραίων!

Τέλος τα ελληνικά φύλλα ειχαν ενα κοινό που δεν το βλέπεις στην σημερινή Ελλάδα σε μεγάλο ποσοστό! αντίθετα υπήρχε έντονα σε βόρειες χώρες! μεχρι την γενοκτονία και ρατσιστικό πολεμο του 1945 των Εβραίων ......! επίσης εξηγεί και την συμπεριφορά ορισμένων, οι οποίοι οχι μονο δεν εχουν ίχνος ελληνικού DNA αλλα φαίνονται κιόλας οτι ειναι απόγονοι εισβολέων! καθώς πέρα απο την φυλή υπάρχει κατι άλλο που δεν μπορεί να διανοηθεί ο μέσος θνητός! οπως πχ ο κομμουνισμός που νομιζουν οτι ειναι "ιδεολογία" οπως έλεγε εκείνος ο κοιμισμένος Πλέυρης που δεν εχει ιδέα τι παίζεται, πάνω σε ολα αυτα τα ιστορικά γεγονότα που έγιναν και γιατί, αν και τα ξέρει! οπως πολλοι νεοελληνες εξάλλου μπεεε δεν εχουν ιδέα!, αλλα αυτός ακομα χειρότερα γιατι ξέρει αληθινή ιστορία! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ(ΥΓ εσκεμμένα τα γράφουμε μπερδεμένα για να μην καταλαβαίνουν οι κατώτεροι, υποτίθεται Έλληνες αλλα ειναι νεοελληνες απόγονοι τουρκομογγολων!)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications