Βία και αίμα στις ΗΠΑ λόγω Black Friday - Δύο νεκροί και δύο τραυματίες [βίντεο]
Βία και αίμα στις ΗΠΑ λόγω Black Friday - Δύο νεκροί και δύο τραυματίες [βίντεο]

Ένα ξέσπασμα βίας σημάδεψε την ημέρα του Black Friday τις ΗΠΑ, καθώς δύο άτομα σκοτώθηκαν και άλλα δύο τραυματίστηκαν σε τρία διαφορετικά περιστατικά με πυροβολισμούς που σημειώθηκαν έξω από πολυσύχναστα εμπορικά κέντρα στο Νιου Τζέρσει, την Νεβάδα και το Τενεσί. Η Daily Mail σε...σχετικό ρεπορτάζ της αναφέρει ότι ένας άνθρωπος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από πυροβολισμούς έξω από υποκατάστημα της γνωστής αλυσίδας ειδών ρουχισμού «Macy's» στο Νιού Τζέρσεϊ, ενώ ακόμη ένα άτομο σκοτώθηκε σε πάρκινγκ του υποκαταστήματος «Walmart» στη Νεβάδα.

Οι πυροβολισμοί στο υποκατάστημα «Macy's» του Χάμιλτον Mall στο Mays Landing έλαβαν χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, την στιγμή που έξω από το κατάστημα είχε μαζευτεί πλήθος κόσμου, έχοντας σχηματίσει μια τεράστια ουρά.Η εισαγγελέας είπε ότι ένας 20χρονος πυροβολήθηκε πολλές φορές και πέθανε επί τόπου. Την ίδια ώρα πυροβολήθηκε ο 26χρονος αδερφός του στο πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν την κατάστασή του σταθερή.

Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι για το αιματηρό περιστατικό. .Στη Νεβάδα, ένας άνδρας έπεσε νεκρός μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχε με τον δράστη για μια θέση πάρκινγκ! Επίσης, σε εμπορικό κένρο στο Τενεσί ένα άτομο τραυματίστηκε την Πέμπτη από πυροβολισμό.

Καταναλωτής δήλωσε συγκλονισμένος: «Είναι πολύ τρομακτικό. Ξεκινάς την περίοδο των γιορτών τόσο ενθουσιασμένος μια και θα τις περάσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τώρα υπάρχει μια οικογένεια που θρηνεί ένα μέλος της, οι γιορτές για αυτούς δεν θα είναι ποτέ ίδιες».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications