28 Νοε 2016

«UFO» στην Τουρκία – Παροξυσμός από hashtag #ufoattackturkey [Βίντεο]

«UFO» στην Τουρκία – Παροξυσμός από hashtag #ufoattackturkey [Βίντεο]

Πλάνα από μια «επίθεση UFO» στην Τουρκία έστειλαν χρήστες κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης σε έναν παροξυσμό την Κυριακή το βράδυ, καθώς χιλιάδες κάτοικοι κατέγραψαν ένα σύμπλεγμα από UFO στον νυχτερινό ουρανό.

Το hashtag #ufoattackturkey που άρχισε στο Twitter είχε ως αποτέλεσμα να πανικοβάλει αρκετούς από διάφορα μέρη της χώρας που λάμβαναν εικόνες από τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα.

Αναφορές έρχονται επίσης από παρόμοιες θεάσεις πάνω από το Τέξας. Ένας χρήστης έχει ανεβάσει ένα βίντεο που φαίνεται να δείχνει μια δυνατή έκρηξη που συμβαίνει καθώς στον ουρανό υπάρχουν μυστηριώδη φώτα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

«UFO» στην Τουρκία – Παροξυσμός από hashtag #ufoattackturkey [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις notification
Μπορείτε να τo κλείστε οποιαδήποτε στιγμή απο το browser

Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΗΔΗ -ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

OΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΠΑΤΟΥΝ .Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).facebook.complugins-like