Το πρώτο αεριωθούμενο jet αεροπλάνο στον κόσμο απο τους πρωτοπόρους ναζι  VIDEO Η παρθενική πτήση του!
Το πρώτο αεριωθούμενο jet αεροπλάνο στον κόσμο απο τους πρωτοπόρους ναζι  VIDEO Η παρθενική πτήση του!

Ο πατέρας όλων των μαχητικών αεροπλάνων της σημερινής εποχής. Τεχνολογία πέρα απο καθε φαντασία για την εποχή εκεινη! φυσικά απο τους ναζι!που σημερα απολαμβάνουν όλοι! αφου δεν ηταν ανώτεροι πως όλη η τεχνολογική πρόοδο ειναι απο ναζι;οεο! και φυσικά ηταν! υπάρχουν και αλλα στοιχειά γιαυτό!γιατι ηταν οι μονή χωρα εκεινη την εποχή χωρίς εβραϊκή πανούκλα! και με γνησιους καθαρούς Δωριείς χωρίς αναμείξεις με Τούρκους οπως στην Ελλάδα! αλλα και χωρίς να ειναι σε θέσεις κλειδιά η κατώτερη κομμουνιστικη φυλή!

Έτσι λοιπόν οπως και οι αρχαίοι Έλληνες ετσι και εκεί! πρωτοπόροι σε ολους τους τομείς! δυστυχώς :Η καταστροφή της Γερμανίας και της Ευρώπης ήταν μία έμμονη ιδέα στο μυαλό του Churchill,που ενεργούσε για λογαριασμό της εβραϊκού καπιταλισμού, ήδη το 1936 είχε δηλώσει αλαζονικά στον αμερικανό στρατηγό Wood: «Η Γερμανία γίνεται πολύ δυνατή, πρέπει να καταστραφεί!»

Επίσημες δηλώσεις Εβραίων :"...Tα Εβραϊκά συμφέροντα μας απαιτούν μια πλήρη και οριστική καταστροφή της Γερμανίας! το σύνολο του γερμανικού λαού είναι μια απειλή για εμάς. "(Ιανουάριος 1934, σιωνιστής ηγέτης, Βλαντιμίρ Jabotinsky)"...O Χίτλερ πράγματι δεν θελει πόλεμο, αλλά θα αναγκαστει να τον κανει, αν δεν είναι αυτό το έτος ή το επόμενο, θα εινάι αργότερα. "(Ο Εβραίος Έμιλ Λούντβιχ σε Les Annales Ιούνιος 1934)τωρα πως η μαζα νομίζει οτι ο "κακός" Χίτλερ αιματοκύλησε την Ευρώπη; όταν υπάρχουν αυτές οι δηλώσεις; πέρα απο την πλύση εγκεφάλου και χειραγώγηση των κοπαδιών απο μικρά, εξάλλου ειναι το μεγαλύτερο όπλο τον εβραιων μαζί με ΜΜΕ υπάρχει και κατι άλλο! τα σκυλια τους =αριστεροκομμουνιστες!αλλα δεν θα ασχοληθούμε άλλο με αυτα τα κατώτερα κτηνώδη μιασματα,με σατανική επιρροή στα μυαλά ειδικά όταν εχουν άμεση επαφή, πάμε στο θέμα μας:

Το Messerschmitt Me 163 Komet , που σχεδιάστηκε από τον Alexander Martin, ήταν ένα Γερμανικό πυραυλοκίνητο μαχητικό αεροσκάφος . Ήταν το πρώτο πυραυλοκίνητο αεροσκάφος jet στο κόσμο, η ταχύτητα του ηταν πάνω απο τα 1000 kph (621 μίλια/ώρα). Ο σχεδιασμός του ήταν επαναστατικής σχεδίασης και πάνω σε αυτο βασίστηκαν ολα τα μαχητικά αεροπλάνα που βλέπετε σημερα,(ακομα και τα stelth απο εκεί τα έκλεψαν και το σχέδιο και την τεχνολογία!) η απόδοσή του για την εποχή του ηταν άνευ προηγουμένου.

Ο Γερμανός πιλότος δοκιμών Heini Dittmar στις αρχές του Ιούλη, του 1944 έφθασε την ταχύτητα των 1.130 χλμ/ώρα (700 mph), ένα ανεπίσημο ρεκόρ ταχύτητας πτήσης με στροβιλοκινητήρες jet για σχεδόν μια δεκαετία. Πάνω από 300 αεροσκάφη ειχαν δημιουργηθεί, αλλά αποδείχθηκαν αναποτελεσματικά ο λόγος ηταν γιατι ηταν πολύ γρήγορα απο ολα τα αλλα αεροπλάνα της εποχής!και γιαυτό το λόγο κατέρριψαν μόνο εννέα η 18 αεροπλάνα του εχθρού.

Ενα 163b εκτίθενται στο Εθνικό Μουσείο των Ηνωμένων Πολιτειών

Ενα 163b εκτίθενται στο Εθνικό Μουσείο των Ηνωμένων Πολιτειών

Όλη αυτη η τεχνολογία πέρασε στους Αμερικάνους μαζί με τους ναζι αιχμάλωτους αληθινούς επιστήμονες και οχι τα τσουτσέκια σημερα ψευτοεπιστήμονες, σημείωση: H θεωρία της σχετικότητας του ηλίθιου Εβραίου Αϊνστάιν είχε επίσημα απαγορευτεί στην Ναζιστική Γερμανία ως μαθηματική φλυαρία που αποτελείται από παλιά δεδομένα και αυθαίρετες προσθήκες!Το 1916 ο Γερμανός φυσικός Gerke (Gehrske) διαπίστωσε ότι ο Αϊνστάιν χρησιμοποιεί τον γενικό τύπο της σχετικότητας χωρίς αναφορά σε αυτόν και προσπαθεί χρησιμοποιώντας αυτόν τον τύπο να αποδείξει την αλήθεια , ο Αϊνστάιν κατηγορήθηκε ευθέως για λογοκλοπή.

Ενα 163b εκτίθενται στο Εθνικό Μουσείο των Ηνωμένων Πολιτειών

Στη Γερμανία το 1933, ο γερμένος Leonard έγραψε στο "Volkischen Beobachter": "Το πιο σημαντικό παράδειγμα της επικίνδυνης επιρροής της εβραϊκής κοινότητας για τη μελέτη της φύσης είναι ο Αϊνστάιν με τη θεωρία του και μαθηματική φλυαρία που αποτελείται από παλιά δεδομένα και αυθαίρετες προσθήκες τώρα η θεωρία του γκρεμίστηκε " και ομως! αυτη διδάσκουν ακομα στα κολεγιά!δεν ειναι έξυπνοι οι Εβραίοι αδίσταχτοι ειναι! άλλο το ενα άλλο το άλλο! αφου απο την κατωτερότητα τους δημιούργησαν fake "επιστήμονες", και έδωσαν εντολή να βιάζουν χιλιαδες Γερμανίδες αφου ισοπέδωσαν όλη την Γερμανία! ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος ηταν ένας ρατσιστικός πόλεμος των εβραιων τα ολα ειναι παραμυθία των "σκύλων" τους οι οποίοι ειναι και εκείνοι αδίσταχτοι!

Βίντεο με την παρθενική πτήση του,καθώς ηταν πολύ μπροστά και στον τομέα του βιντεο και καμερων!χωρίς αυτούς δεν θα είχατε ταινίες απο το 50!! ολα τα βιντεο της εποχής ειναι απο ναζι!να σημειωθεί ήταν η μονή χωρα που έφτιαξε αυτοκίνητο για τον λαό μεσώ την Volkswagen δημιουργία του ίδιου του Χίτλερ!!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣENGLISH VERSION ARTICLE

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Το συγκεκριμένο ήταν ΠΥΡΑΥΛΟΚΙΝΗΤΟ....το πρώτο αεριωθούμενο ήταν το Μe 262

george-aetosείπε...

Δεν έχει σημασία η εξέλιξη τον πύραυλο-κινητών ηταν οι στρόβιλο-κινητήρες jet πάλι απο τούς ίδιους ,και δεν είναι μονο αυτά,η πυρηνική ενέργεια απο ναζί ηταν έχει χάρη που ο Χίτλερ ήταν κατα της χρήσης για πολεμικούς σκοπούς! Μέγα λάθος η ειρωνία είναι οτι η μάζα τον θεωρεί τέρας αντί τους εβραίους που έκαψαν ζωντανούς χιλιάδες αμάχους και πήραν την πυρηνική ενέργεια και έριξαν της βόμβες στην Χιροσίμα, αν είχαν ανακάλυψει αυτοι την πυρηνική πριν θα τις έριχναν σε όλη την Γερμανία σε αμάχους όπως έριξαν χιλιαδες βόμβες φωσφόρου σε αμάχους τόσο τέρατα ηταν, και μου λένε γιά Δίστομο τα ζώα που που σκότωσαν δίκαιος κομμουνιστές και όχι Ελληνες....

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications