ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΖΩΩΔΕΣ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ  (Βίντεο)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΠΡΙΚΑ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ (Βίντεο)

Στην Αμερική η ηττηθείσα των εκλογών Χίλαρι-Κίλαρι μαζί με τον Τζορτζ Σόρος δεν εγκαταλείπουν μετά την ήττα τους την βασική τους επιδίωξη να επιβάλλουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Τα σχέδια τους προβλέπουν την δημιουργία έκρυθμων καταστάσεων, εμφυλιοπολεμικών συγκρούσεων και διεθνούς έντασης . Ήδη αυτά τα σχέδια υλοποιούνται παρά την αποτυχία τους να αναλάβουν τα ηνία της εξουσίας στις ΗΠΑ.

Ένα από τα βασικά όργανα επίτευξης των σκοπών τους είναι οι περίφημες ΜΚΟ που ελέγχονται και χρηματοδοτούνται από τον Τζορτζ Σόρος και πρωτοστατούν στην δημιουργία διαδηλώσεων, αναστατώσεων και χάος. Οι οργανώσεις αυτές λειτουργούν με διάφορα δήθεν προοδευτικά τσιτάτα, στην προσπάθεια τους να χειραγωγήσουν τον κόσμο και να τον καθοδηγήσουν σαν μάζα στην επίτευξη των στόχων τους. Οι πιο γνωστές από αυτές τις οργανώσεις που εκμεταλλεύονται και χρησιμοποιούν διάφορες ιδεοληψίες είναι οι εξής: WWF, Greenpeace, ή Human Rights Watch, κ.α .

Υπάρχουν όλο και περισσότερες ενδείξεις καθώς δείχνουν τα γεγονότα ότι μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ ως ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ, ο περίφημος Τζορτζ Σόρος, που έχει κυριολεκτικά λυσσάξει με την εξέλιξη αυτήν, θα προσπαθήσει με κάθε μέσο που διαθέτει να προκαλέσει αναταραχές ακόμα και εμφύλια διένεξη για να εμποδίσει την ανάληψη των καθηκόντων του.

Είναι χαρακτηριστικό πως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών αυτομάτως την επόμενη μέρα συγχρόνως σε δέκα μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ ξέσπασαν ταραχές και βίαιες διαδηλώσεις όπως στις: Σικάγο, Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Φιλαδέλφεια, Βοστόνη, Ουάσιγκτον, Πόρτλαντ, Άγιος Παύλος, Σηάτλ, μην αποδεχόμενες την εκλογή του Τραμπ.

Μια λαϊκή κίνηση ονόματι MoveOn.org, χρησιμοποιώντας με πονηρό τρόπο ελκυστικά συνθήματα όπως «αλληλεγγύη κατά της ισλαμοφοβίας», σεξουαλική απελευθέρωση, αντιρατσισμό, φεμινισμό, κ.τ.λ , μαζί με όλες τις άλλες παρεμφερείς οργανώσεις, κινητοποιεί χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώνοντάς τους στο Λευκό Οίκο να φωνάζουν συνθήματα κατά του Τραμπ.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, έχουν εντοπιστεί για τις διαδηλώσεις αυτές δεκάδες οργανωμένα σημεία συγκέντρωσης όπου μεταφέρονταν με διάφορα μεταφορικά μέσα οι διαδηλωτές για να ξεχυθούν στην συνέχεια στους δρόμους, δηλαδή μια άκρως οργανωμένη επιχείρηση υπό του Τζορτζ Σόρος. Υπάρχουν αμέτρητα αποδεικτικά στοιχεία ότι ο άνθρωπος αυτός εργάζεται για να προκαλέσει χάος από άκρη σε άκρη στην Αμερική.

Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι πληρώνουν μεγάλα ποσά σε ειδικούς εγκάθετους που θα “ανάβουν” και θα φανατίζουν τον κόσμο με παραπλανητικά συνθήματα για να δημιουργήσουν ταραχή και αναστάτωση.Με αυτήν την μέθοδο προκαλούν βίαιες ενέργειες κατά των δυνάμεων ασφαλείας, δίνοντας έτσι την πρόφαση για να εφαρμόζονται πιο βίαια κατασταλτικά μέτρα.

Φτάνουμε έτσι στο σημείο που οι ίδιες οι αρχές ασφαλείας χρησιμοποιούν κίλλερ -κομάντος, δηλαδή αδίστακτους δολοφόνους, που δεν διστάζουν ακόμα και να σκοτώσουν εν ψυχρώ.Απώτερος σκοπός όλων αυτών είναι πριν από τις 20 Ιανουάριου που θα ορκιστεί ο Τραμπ ως πρόεδρος των ΗΠΑ, να δημιουργήσουν μια έκρυθμη κατάσταση εκτάκτου ανάγκης έτσι ώστε να αναβληθεί η ορκωμοσία του.

Εδώ υπάρχει το σενάριο της πρόκλησης ενός πλαστού και σκηνοθετημένου προβοκατόρικου γεγονότος, «false flag», που θα ανοίξει τον δρόμο ακόμα και για την κήρυξη στρατιωτικού νόμου, αναστολής όλων των δημοκρατικών ελευθεριών και ματαίωση της ανάληψης από τον Τραμπ της αμερικανικής προεδρίας.Μια ένδειξη το τι μπορεί να γίνει είναι τα γεγονότα της Οκλαχόμα, όπου το Βαθύ Κράτος πλήρωσε ακριβά εγκάθετους προβοκάτορες για να διαλύσουν κάθε έννοια της τάξης και της νομιμότητας, καίγοντας τα πάντα στις ταραχές που προκάλεσαν.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευαν αγγελίες διαδικτυακά όπου καλούσαν εθελοντές για πρόκληση διαδηλώσεων κατά του Τραμπ, αυξάνοντας τις αμοιβές σε 35 δολάρια την ώρα.Αυτά τα γεγονότα μας θυμίζουν τα γεγονότα της Αθήνας τον Δεκέμβριο του 2008, όπου ξένοι εγκάθετοι πράκτορες προκάλεσαν τότε μεγάλες ταραχές καίγοντας τα πάντα στο πέρασμά τους. Το «πείραμα» αυτό δοκιμάστηκε ήδη σε μια σειρά χωρών όπως: Γεωργία, Ουκρανία, Τυνησία, Μογγολία, Αίγυπτος, Συρία, απόπειρα και στην Ρωσία, επίσης απόπειρα στο Ιράν και τώρα έρχεται η σειρά της ίδιας της Αμερικής.

Στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζεται ο τρόπος πως δημιουργούνται τα προβοκατόρικα επεισόδια που προκαλούν την βίαια αντίδραση των αρχών. Ο μεγάλος σπόνσορας όλων αυτών είναι ο Ουγκροεβραίος Τζορτζ Σόρος, γεννημένος σε μια κομουνιστική χώρα που ήρθε στην Δύση για να επιβάλλει την Νέα Τάξη Πραγμάτων.Αυτός έδωσε εκατομμύρια για να γίνει η Αραβική Άνοιξη, αυτός χρηματοδότησε τους ναζιστές της Ουκρανίας, αυτός διέθεσε 500 εκατομμύρια δολάρια για την προώθηση εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων, (βιαστές, τζιχαντιστές …) στην Ευρώπη. Ακόμη, αυτός βρίσκεται πίσω από κάθε ταραχή και αποσταθεροποίηση που ανοίγει τον δρόμο της παγκοσμιοποίησης.

Το σίγουρο είναι πως οι Ιλλουμινάτι και ο Σόρος δεν θα καθίσουν με σταυρωμένα τα χέρια. Οι Ιλλουμινάτι και τα αφεντικά τους οι Μασόνοι, έχουν ως σχέδιο να επιτύχουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων μέσα από το χάος. Πρώτα όμως θα πρέπει να δημιουργήσουν αυτό το χάος, τοπικά και μέσα από τους τρεις παγκοσμίους πολέμους του σχεδίου του Albert Pike.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications