Μοτοσυκλετιστής πέρασε τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου με 300 χλμ/ώρα! βίντεο
Μοτοσυκλετιστής πέρασε τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου με 300 χλμ/ώρα! βίντεο

Σοκάρει το βίντεο με τον οδηγό μοτοσυκλέτας που διανύει όλη τη γέφυρα σε περίπου ένα λεπτό!

Με 300 χλμ/ώρα πέρασε τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου ο μοτοσυκλετιστής που δεν πτοήθηκε με την κίνηση των οχημάτων και με τερματισμένο κοντέρ την διέσχισε σε χρόνο ρεκόρ.

Δείτε το βίντεο και θα μείνετε άφωνοι

Ελληναραδες: δολοφόνε της άσφαλτου, αλήτης! και ενα σορό αλλα βλέπεις ο ελληναρας μονο να κρίνει τους άλλους ξέρει! πότε τον εαυτού του! και σε μενα τα ίδια έλεγαν, όταν ήμουν πιτσιρίκος με παπί μαλιστα σιγά τα πολλά που πάει! ως επαναστατικό πνεύμα (οχι κομμουνιστικο με πλάτες) όσο έλεγαν τοσο προκαλούσα!ξερουν αυτοι στην επαρχεία πως ειναι όταν σε πιάνουν στο στόμα τους! με μηχανή όσο γουστάρει ο καθένας θα τρέχει δίκη του ειναι ζωή αρκεί να ειναι μόνος του! αλλιως θα έπαιρνε πατίνι! 1): η ταχύτητα που τρέχει μια μηχανή φαίνεται μεγαλύτερη απο οτι ειναι στα αλήθεια ειδικά σε πεζούς, 2) Το οπτικό πεδίο σε μηχανή ειναι πολύ μεγάλο σε σχέση με το αυτοκίνητο, οπως στην περίπτωση του βιντεο άσε που έχεις την σιγουριά οτι δεν θα πεταχτεί κανεις απο κανένα στενό στην γέφυρα!

Λοιπόν ως ταξιδιάρικο πνεύμα 200.000 χλμ μέσα σε 5 χρονιά με αυτοκίνητο, εχω ακούσει και εχω δει τον κλασικό Eλληνάρα : έμενα θα μου πεις 40 χρονιά οδηγώ!τι και λοιπόν ; 40 χρονιά ατζαμής! κίνδυνος θάνατος του δρόμου ειναι : Γυναίκες ,αργόσχολοι,παππούδες, όρθια δίποδα ζωα που πίνουν, και βλαμμένα που τους πήρε αμάξι ο μπαμπάς! οι οποίοι εχουν σκοτώσει κόσμο και κοσμάκη, οχι οτι έτρεχαν αλλα γιατι δεν έτρεχαν με βάση του δρόμου! και αναγκάζουν τους άλλους να τους προσπεράσουν! άλλοι γιατι νομιζουν οτι ειναι στο καναπέ και τους παίρνει ο ύπνος ,και άλλοι που δεν εχουν επίγνωση του αν πατάει το αυτοκίνητο στο δρόμο!είπε πότε κανεις για αυτούς; ο κάλος οδηγός δεν τρέχει!κλασική καραμέλα!και όμως αυτοι που πανε αργά εχουν σκοτώσει κόσμο!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications