Παράξενα «εξωγήινα» κρανία βρέθηκαν στην Ρωσία [Βίντεο]

Δύο μυστηριώδη κρανία έχουν αποκαλυφθεί σε μια σπηλιά στο όρος Μπολσόι Tjach στη Ρωσία από μια ομάδα εξερευνητών με επικεφαλή τον διάσημο επιστήμονα, Βλαντιμίρ Melikov.

Αυτά τα επιμήκη κρανία φαίνεται να αποτελούν μέρος ενός μυστηρίου που αφορούν ένα άλλο περίεργο εύρημα σε αυτή τη συγκεκριμένη περιοχή του Καυκάσου.

Πριν από ένα χρόνο, ένας χαρτοφύλακας ανακαλύφθηκε από έναν τοπικό ερημίτη ο οποίος έφερε το έμβλημα μιας μυστικής ναζιστικής οργάνωσης που ονομάζεται Ανενέρμπε μαζί με έναν Γερμανικό έγχρωμο χάρτη της περιοχής.Τώρα οι άνθρωποι αναρωτιούνται πώς ακριβώς αυτά τα ασυνήθη ευρήματα συνδέονται μεταξύ τους.

Τα δύο κρανία δεν είναι ανθρώπινα, αλλά ανήκουν σε παράξενα πλάσματα, που δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί από τους Ρώσους επιστήμονες, οι οποίοι έχουν βρει, όπως προαναφέρθηκε, ισχυρές συσχετίσεις με το έμβλημα του Ανενέρμπε.

Η Ανενέρμπε, ήταν μια ομάδα μελέτης, όπου έκανε επιστημονική έρευνα σε ότι ήταν παράξενο και μυστηριώδη υπήρχε στον κόσμο. Είχαν κάνει αποστολές στο Θιβέτ, την Ανταρκτική και τον Καύκασο, και επεδίωκαν επίσης επαφές με UFO για το μυστικό της απόλυτης εξουσίας. Η σχέση του ναζισμού με τον αποκρυφισμό και οι ρίζες της συγκεκριμένης ιδεολογίας είναι ιστορικά τεκμηριωμένες.

Η ευγονική για παράδειγμα, η προσπάθεια βελτίωσης του ανθρώπινου είδους, μια εμμονή που διακατείχε την ηγεσία του ναζιστικού κόμματος, ήταν μια θεωρία που πρώτος προσπάθησε να τεκμηριώσει επιστημονικά ο ξάδερφος του Δαρβίνου, σερ Φράνσις Γκαλτον το 1883, σχεδόν πενήντα χρόνια πριν την άνοδο του ναζισμού.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications