Οι γιοι του Θεού είδαν ότι οι κόρες των ανθρώπων ήταν όμορφες!
Οι γιοι του Θεού είδαν ότι οι κόρες των ανθρώπων ήταν όμορφες!

Όχι ο "αετός" δεν πιστεύει στα παραμυθία που εχει καταρρίψει ! αλλα μιας δεν φημίζονται για την φαντασία και την νοημοσύνη,πάρα τα Copy paste σε ολα οι Εβραίοι και οι κατώτερες φυλές, ετσι εκαναν και με τα "ιερά" βιβλία!

Η θρησκεία ελέγχει τα μυαλά και περιορίζει τη σκέψη ,Τα Σουμερικά αρχεία αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η Γένεση ήταν μια επεξεργασία και συμπυκνωμένη εκδοχή των Σουμερίακων αρχείων. Ο Ήλιος έγινε ο θεός!! Αν ερωτηθεί σήμερα κάποιος, ακόμη και ο πιο αδαής κι αμόρφωτος, «ποιοι ήταν οι πρωτόπλαστοι;», κατά 99% θα δώσει την «σωστή» απάντηση: Ο Αδάμ και η Εύα... Και οχι η σωστή απάντηση ειναι η Λίλιθ !!!

Ως φαίνεται, οι ραβίνοι κάπου εδώ, έμπλεξαν τα μπούτια τους. «Δανειζόμενοι» μια προϋπάρχουσα μυθολογική οντότητα άλλων λαών (η Λίλιθ προϋπήρχε στις μυθολογικές παραδόσεις των Σουμερίων, Βαβυλωνίων, Ασσυρίων κ.ά.) και τοποθετώντας την στην ιουδαϊκή μυθολογία, εμβόλισαν την πατριαρχική δομή τής εβραϊκής κοινωνίας (αλλά και της χριστιανικής στην συνέχεια) με ένα στοιχείο καθαρά...«φεμινιστικό». Τα λάθη όμως «διορθώνονται». Έτσι, συμμαζεύοντας τ' ασυμμάζευτα, με ένα «θεόπνευστο» κόψε-ράψε, η Λίλιθ, σήμερα έχει εξαφανιστεί από τις «ιερές» γραφές (τουλάχιστον, ως πρωτόπλαστη). Τόσο απλό...

Ο λόγος που φαίνεται οτι οι ιστορίες που δημιούργησαν τις Μονοθεϊστικές θρησκείες η Αβρααμικές θρησκείες ,Ιερατεία-Μονοθειστικές Θρησκείες. 'Forces of Darkness'.Είναι οι τρεις μονοθεϊστικές εβραιογενείς (Αβρααμικές) θρησκείες (Ιουδαϊσμός, Χριστιανισμός, Ισλαμισμός και οι αιρέσεις αυτών , και ο μαρξισμός κομμουνισμός η εβραϊκή θρησκεία των "άθεων" αριστερώκομμουνιστων,σας κορόιδεψαν οτι ειναι άθεοι ε;για πείτε τους για τον Μαρξ!οι για Εβραίους να δείτε πως θα κανουν! ) ειναι copy paste αλλα μαγειρεμένες στα μετρά τους ! με αλλα λογία μερικές ιστορίες εξ αυτών ειναι αληθινές, αλλα αλλαγμένες, πχ στην εικόνα βλέπουμε τους "γιους του θεού" να αρπάζουν γυναίκες!!!: Ένα από τα πιο διάσημα έργα του Tassili δείχνει από ό, τι φαίνεται να είναι κάποιο είδος οχήματος με ένα σχοινί, τραβώντας μια ομάδα γυναικών που φαίνεται να είναι θύματα απαγωγής απο εξωγήινους "γιους του θεού"! !

1 Όταν οι άνθρωποι άρχισαν να αυξάνονται αριθμη* τικά πάνω στη γη και γεννούσαν κόρες,
2 Οι γιοι του Θεού είδαν ότι οι κόρες των ανθρώπων ήταν όμορφες και παντρεύτηκαν όσες απ' αυτές διάλεξαν.
3 Τότε ο ΚΥΡΙΟΣ είπε, «Το Πνεύμα Μου δε θα μείνει με τον άνθρωπο για πάντα, καθώς αυτός είναι θνητός. Οι μέρες του θα είναι εκατόν είκοσι χρόνια.»
4 Οι Νεφελίμ ήταν στη γη εκείνες τις μέρες - καθώς και μετά - όταν οι γιοι του Θεού πήγαν στις κόρες των ανθρώπων και έκαναν μαζί τους παιδιά. «οἱ δὲ γίγαντες ἦσαν ἐπὶ τῆς γῆς ἐν ταῖς ἡμέραις ἐκείναις· καὶ μετ᾿ ἐκεῖνο, ὡς ἂν εἰσεπορεύοντο οἱ υἱοὶ τοῦ Θεοῦ πρὸς τὰς θυγατέρας τῶν ἀνθρώπων, καὶ ἐγεννῶσαν ἑαυτοῖς· ἐκεῖνοι ἦσαν οἱ γίγαντες οἱ ἀπ᾿ αἰῶνος, οἱ ἄνθρωποι οἱ ὀνομαστοί» (Γένεσις κεφ. 6 παρ. 4). Ήταν οι ήρωες απ' τα αρχαία χρόνια, άντρες ξακουστοί.

Δεν πιστεύω να είδαν τέτοιες οι γιοι του θεού και να στραβώθηκαν απο την τόση ομορφιά !και οχι σαν αυτη στην κεντρικό φώτο,δλδ γνήσια ελληνική φυλη!λοιπόν εδω είμαστε,δλδ προϋπήρχαν στον πλανήτη αυτη η φυλη! εχω κάποιες υποψίες σε συνδυασμό με αλλα που δεν θα πω! γιατι θα πάρουν τα στοιχειά κάποιοι ερευνητές της φάπας πάλι ως δικά τους!περιμένουν στην γωνιά οι άσχετοι να πάρουν στοιχειά απο μενα αυτα που δεν βρηκαν αυτοι τόσα χρονιά! γιατι άπλα ειναι κατώτεροι!

Δεν βρέθηκε ένας τόσα χρονιά να πει το αυτονόητο!Αρία γνήσια ελληνική φυλή ΚΑΘΑΡΟ DNA !τύπου "Nordic" δεν είναι ειδική ή χωριστή φυλή, αλλά απλώς μια παραλλαγή της ευρύτερης οικογένειας της Μεσογείου!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΖΩΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΧ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΑΛΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ? γιατι δεν λενε στους ζωώδες ηλίθιους σημερα οτι ο Χίτλερ έλεγε οτι καταγονται απο την Ελλάδα οι Γερμανοί άραγε; και σωστά ειναι ανώτερη φυλη! θεϊκό γένος κατα τους αρχαίους !μονο που έγινε μπαστάρδεμα της ελληνικής φυλής της Μεσογείου! 400 χρονιά Τούρκοι ! οι τελευταίοι καθαροι ειχαν μεινει στην Ναζιστική γερμάνια και Σκανδιναβικές χώρες!! κακοί ναζι ρε ζωα ε;

1936 Winston Churchill που ενεργούσε για λογαριασμό του εβραϊκού καπιταλισμού: «Η Γερμανία γίνεται πολύ δυνατή, πρέπει να καταστραφεί!» (ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΔΡΕΣΔΗΣ ,στόχος; ξεκάθαρος γενοκτονία της άριας φυλής).Τα ερωτήματα, που πρέπει να τεθούν είναι:
Γιατί οι Εβραίοι με τον Frederick Lindemann ήταν αντι-γερμανικοί με τόση λυσσά; Γιατί ειχαν τοσο ΜΙΣΟΣ για τους Γερμανούς;
Γιατί ο Τσόρτσιλ και ο Lindemann δεν κυνηγήθηκαν πότε που εκαναν έναν "επιθετικό πόλεμο", με βάση το φυλετικό μίσος;
Και Έβαλαν 3 χώρες μαζί με τα κατά τόπους "σκυλια" (κωδική ονομασία) να πολεμήσουν την Γερμανία; ΒΡΕΤΑΝΊΑ ΑΜΕΡΙΚΉ ΡΩΣΊΑ ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ ! Σημ, Frederick Lindemann Εβραίος σύμβουλος της βρετανικής κυβέρνησης πίσω απο τον εγκληματία της ανθρωπότητας Winston Churchill! που στη Ελλάδα τον εχουν και ίνδαλμα, ειναι δυνατόν; και όμως τοσο τους κόβει ! αφου δεν κατάλαβαν την τεράστια σημασία της φυλετικής υγείας!

Γιατί ελάχιστοι "Έλληνες" λενε τα αυτονόητα και οι πιο πολλοι λένε κομμουνιστικα =εβραϊκά ψεμματα και παίρνουν το μέρος τον κομμουνιστών και τον αληθινών εγκληματιών ; (κατι δηθεν ερευνητές ειναι για πολλά χαστουκιά!) η απάντηση ειναι απλή, και μπροστά σας! ειμαι απο τους ελάχιστους αν οχι ο μοναδικός, που εχω ανατρέψει τα ιστορικά ψεμματα τους, ακυρώνω ολους αυτούς τους δηθεν ειδικούς! για την ιστορια εγω ειμαι οπως ηταν οι ναζι στην εμφάνιση! ηταν δεν ειναι πια! φρόντισαν γιαυτό με χιλιαδες νεκρούς και κανονική γενοκτονία, συν χιλιαδες βιασμούς! οπως σε όλες αυτές τις χώρες, που δεν ηταν χώρες καν αλλα περιοχή, πριν τον πρώτο παγκοσμιο, και ειχαν γλυτώσει απο τις ορδες των βάρβαρων Μογγόλων!εκεί που στέλνουν τους ζωώδες λαθρο κατα χιλιαδες σήμερα! αλλα οι Έλληναραδες κλαίνε για μερικούς κομμουνιστες πράκτορες που σκότωσαν και οχι Έλληνες!

Τροφή για σκέψη σε όσους Έλληνες έχουν μείνει σε αυτη την χώρα κάπου ενα 50% που θα πέσει πολύ στα επόμενα χρονιά! το παιδομάζωμα απο τουρκομογγολους δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα! ΥΓ επίσημη ευρωπαϊκή σελιδα DNA λεει οτι το 26% των δηθεν Ελλήνων εχει αφρικάνικο γονιδίωμα! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications