Μυστήριο ο θάνατος της Λαίδης Ντι της Ρωσίας – Πως εμπλέκεται ο Πούτιν
Μυστήριο ο θάνατος της Λαίδης Ντι της Ρωσίας – Πως εμπλέκεται ο Πούτιν

Στον πυθμένα της λίμνης Λουγκάνο γράφτηκε η τελευταία σελίδας της Λαίδης Ντι της Ρωσίας και μέλους της πλούσιας ελίτ μόλις στα 19 της χρόνια.Ο λόγος για την κληρονόμο Νταϊάνα Λεμπέντεφα, εγγονή ενός από τους πιο γνωστούς εχθρούς του προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν.

Η νεαρή κοπέλα σκοτώθηκε ότι η BMW της βγήκε από το δρόμο και βρέθηκε στον πάτο της λίμνης.Μαζί με την 19χρονη έχασε τη ζωή του και ένας φίλος της ο 23χρονος Αζέρ Γιακούμποφ γιος Αζέρου επιχειρηματία.

Η Νταιάνα ήταν εγγονή του Πλάτων Λεμπέντεφ ο οποίος φυλακίστηκε για 11 χρόνια για τη μη καταβολή φόρων, ξέπλυμα χρήματος και κατάχρηση αν και πολλοί είναι εκείνοι στη Δύση που πιστεύουν ότι οι διώξεις εναντίον του είχαν άλλα κίνητρα.

Η Νταϊάνα ήταν ένα από τα χρυσά παιδιά της μοσχοβίτικης νεολαίας με έντονη κοινωνική ζωή και με αγάπη στη μόδα.Αν και η αστυνομία ερευνά τα αίτια του δυστυχήματος ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ανέφεραν ότι το αυτοκίνητο συμμετείχε σε αγώνα πριν το μοιραίο.

Ο παππούς της ήταν από τους στενούς συνεργάτες του πρώην δισεκατομμυριούχου ολιγάρχη και αντιπάλου του Πούτιν Μιχαήλ Χοντορκόφσκι.Φυλακίστηκε το 2003 και αποφυλακίστηκε τον Ιανουάριο του 2014 ένα μήνα αφότου ο Χοντορκόφκι πήρε χάρη από τον Πούτιν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications