Μεγάλη συγκέντρωση δυνάμεων του συριακού Στρατού και της Χεζμπολάχ για «την τελική επίθεση στο ανατολικό Χαλέπι» (βίντεο)
Μεγάλη συγκέντρωση δυνάμεων του συριακού Στρατού και της Χεζμπολάχ για «την τελική επίθεση στο ανατολικό Χαλέπι» (βίντεο)

ΙΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ «ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΟΥΝ» ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ

Μεγάλη συγκέντρωση δυνάμεων για την τελική επίθεση στο ανατολικό Χαλέπι συγκεντρώνει ο συριακός Στρατός σύμφωνα με στρατιωτικές συριακές πηγές την στιγμή που η ρωσική Αεροπορία έχει αυξήσει κατακόρυφα τις επιδρομές της σε Χαλέπι (στην ύπαιθρο) και Ιντλίμπ ώστε να εμποδίσει τους ισλαμιστές του ISIS που φεύγουν από την Μοσούλη και μπαίνουν στην Συρία να ενσωματωθούν στις δυνάμεις των ισλαμιστών εντός των πόλεων.

Ήδη η Hezbollah και η Harakat Al-Nujaba (η Χεζμπολάχ του Ιράκ) ήδη έχουν αναλάβει επιθετικές θέσεις στην νότια ύπαιθρο του Χαλεπίου και παρακολουθούν τους Ρώσους πιλότους να «σφυροκοπούν» τις ισλαμιστικές θέσεις αποδυναμώνοντάς τες για την επικείμενη επίθεση Αυτή η πολύ μεγάλης κλίμακας επίθεση δεν θα περιοριστεί μόνο στο ανατολικό Χαλέπι και στην νοτιοδυτική επιρκάτειά του.

Έχουν μεταφερθεί κυβερνητικές δυνάμεις απ’όλες τις περιφέρειες, ενώ υπάρχει αυξημένη συμμετοχή Ρώσων Spetsnaz και Ιρανών αλεξιπτωτιστών οι οποίοι θα πραγματοποιήσουνν επιθετικές αναγνωρίσεις εντός της πόλης προς δημιουργία χάους πριν την έφοδο με τις οποίες θα «χαρτογραφήσουν» τις θέσεις τους

Χιλιάδες στρατιώτες από το επίλεκτο σώμα «Tiger Forces,» την επίολεκτη Republican Guard,από την 4η Μηχανοκίνητη Μεραρχία από την Harakat Al-Nujaba (Σιίτες Ιρακινοί), και την Hezbollah αναμένεται να χτυπήσουν απ’όλους τους άξονες με τελικό στόχο την πλήρη εξόντωση των ισλαμιστών στην επαρχία του Χαλεπίου

Σύμφωνα με αναφορές η επίσημη τηλεόραση της Hezbollah η Al-Manar, ήδη βρίσκεται στην πόλη και έχει ενσωματωθεί ανάμεσα στους μαχητές για να έχει τις πρώτες λήψεις μόλις ξεκινήσει η επίθεση. Αναμένεται ο συριακός Στρατός να ξεκινήσει την έφοδο με μικρές επιθέσεις ώστε να παρενοχλήσει ψυχολογικά τους ισλαμιστές και να τους αναγκάσει να αποκαλύψουν τις θέσεις άμυνάς τους.

Μετά θα υπάρξουν επιθετικές αναγνωρίσεις από Ρώσους, Ιρανούς και Σύρους κομάντο και βαριά ρωσική αεροπορική δραστηριότητα ώστε να ακολουθήσει η βασική επίθεση. Πως το έλεγε ο Γκάρι Όλντμαν στο «Λεόν» του Λουκ Μπεσόν; «Λατρεύω αυτές τις στιγμές ηρεμίας πριν την καταιγίδα». Αυτό που συμβαίνει τώρα στο Χαλέπι.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications