Κίσσινγκερ/ Ξέχνα τι είπες προεκλογικά και συμμορφώσου προς τας υποδείξεις των «ομάδων» που ήδη κυβερνούν τις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο πλανήτη.
Κίσσινγκερ/ Ξέχνα τι είπες προεκλογικά και συμμορφώσου προς τας υποδείξεις των «ομάδων» που ήδη κυβερνούν τις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο πλανήτη.

Γιατί ο Κίσσινγκερ έσπευσε να συναντήσει τον Τραμπ;

Είναι γνωστές οι θέσεις του Χένρι Κίσσινγκερ υπέρ της Παγκοσμιοποίησης, ο οποίος και έσπευσε να συναντήσει τον Ντόναλντ Τραμπ λίγο μετά την εκλογή του Σε συνέντευξη του αργότερα ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Χένρι Κίσσινγκερ, μιλάει για την συνάντηση αυτή και τις εντυπώσεις που αποκόμισε.

Ο κόσμος δεν πρέπει να επιμείνει να «καρφώσει» τον εκλεγέντα Πρόεδρο Donald Trump για τις θέσεις που είχε λάβει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, δήλωσε υπογραμμίζοντας ότι ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας δεν «καμία απολύτως αποσκευή» του παρελθόντος.

[Οι θέσεις του] δεν έχουν εφαρμογή σε κάποια συγκεκριμένη ομάδα, επειδή έγινε πρόεδρος με βάση τη δική του στρατηγική και το πρόγραμμα που έθεσε μπροστά στο αμερικανικό κοινό.Εν ολίγοις, ζήτησε να μη βιαστεί ο κόσμος να τον κρίνει ή απορρίψει προτού δει τι απ’όλα θα κρατήσει και τι νέο θα εφαρμόσει.

Στο βίντεο όλη η συνέντευξη του.Ωστόσο κάποιοι Αμερικάνοι ενοχλήθηκαν τόσο με τη βιασύνη να συναντήσει τον Τραμπ όσο και με τις δηλώσεις του, τις οποίες θεώρησαν ως «απειλητικές»: Ξέχνα τι είπες προεκλογικά και συμμορφώσου προς τας υποδείξεις των «ομάδων» που ήδη κυβερνούν τις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο πλανήτη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications