Ήρθε δεύτερος !Καθηγητής γενετικής: Οι μισοί περίπου Ευρωπαίοι διαθέτουν Ελληνικό DNA [Βίντεο]
Ήρθε δεύτερος !Καθηγητής γενετικής: Οι μισοί περίπου Ευρωπαίοι διαθέτουν Ελληνικό DNA [Βίντεο]

Όταν τα λέμε εμείς εδω τοσο καιρό!στο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ! · βεβαία λεει μισές αλήθειες! λογού χάρη δεν λεει πως ειναι στην εμφάνιση ,η οτι στην Ελλάδα άνω το 40% δεν ειναι Έλληνες! και επίσημα το 26% εχει αφρικάνικο γονιδίωμα!(πρόβατα) στην Δε Ευρώπη οι πιο πολλοι ειναι εισβολείς αυτά που λέγαμε εδω :μεχρι την εισβολή Μογγόλων με Εβραίων!Ελλάδα ηταν όλη η Ευρώπη καποτε,ειδικά οι σκανδιναφικές χώρες! που ειχαν μεινει και καθαρές απο την τουρκοκρατία και το Βυζάντιο! έως το 1945 !

Η ομιλία του Κωνσταντίνου Τριανταφυλλίδη, Ομότιμου Καθηγητή του Τομέα Γενετικής, Ανάπτυξης και Μοριακής Βιολογίας του Τμήματος Bιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016 διοργανώθηκε από την Εταιρεία Μελέτης Αρχαίας Ελληνικής Μυθολογίας, η ομιλία του διακεκριμένου Καθηγητή Γενετικής Κωνσταντίνου Τριανταφυλλίδη με θέμα: «Η γενετική καταγωγή των Ελλήνων» η οποία πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.
Μεταξύ των πολύ σημαντικών που είπε ο Καθηγητής ήταν ότι στο 40% των συγχρόνων Ευρωπαίων ανιχνεύεται μεγάλο Ελληνικό γενετικό υλικό, το ίδιο ποσοστό και με τους σημερινούς Τούρκους, ενώ υπάρχει πλήρης απουσία γενετικής σχέσης Ελλήνων με Τούρκων και Σλάβων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications