Κλάμα τα νεοταξικά παπαγαλάκια  ~ O Τραμπ νέος Πρόεδρος ΗΠΑ
Ο Τραμπ νέος Πρόεδρος ΗΠΑ ~ Κλάμα τα νεοταξικά παπαγαλάκια

*Σε σύνολο 537 εκλεκτόρων, όποιος ξεπεράσει τους 270, είναι νικητής.

Με 274 εκλέκτορες προηγείται ο ντόναλντ Τραμπ, έναντι 219 της Χίλαρι Κλίντον. . Κλάμα από το πρωί στα πουλημένα ελληνικά ΜΜΕ για την ήττα της συστημικής και διεφθαρμένης Χίλαρυ Κλίντον (στον ΣΚΑΪ, 20 σφουγγαρίστρες χαλάσανε). Μετά την σφαλιάρα του Brexit στην Βρετανία και οι Αμερικανοί πολίτες λένε ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟ που να τους πληρώνουμε με "κοινωνικά επιδόματα" με τους φόρους μας. Θέλουμε να ζήσουμε και να δουλέψουμε, ειρηνικά, χωρίς εκπτώσεις στις αξίες μας και τον φασισμό του Ισλάμ...

Το εκλογικό σώμα των ΗΠΑ ιεραρχεί τις αγωνίες του ως εξής:
61% οικονομία, δουλειές
58% εθνική ασφάλεια, τρομοκρατία
38% υγεία, νοσηλεία
28% μετανάστευση
22% έλλειμμα προϋπολογισμού
21% έλεγχος οπλοκατοχής
19% κοινωνική ασφάλιση
15% κλιματική αλλαγή
12% κυβερνητικές νομοθετικές ρυθμίσεις

Γιατί οι ελίτ σαμποτάραν τον Τραμπ;
Στην ανίερη συμμαχία των ελίτ με την Αριστερά και τον πολιτικό Φιλελευθερισμό, η κοινωνία αντιδρά με "Αντεπανάσταση". Η ιδεολογική τους κυριαρχία στα ΜΜΕ, στα πανεπιστήμια, στις πολυεθνικές εταιρείες, στο Hollywood, στις ΜΚΟ και στα think tanks είναι σφόδρα αναντίστοιχη με τις πραγματικές ανάγκες των δυτικών κοινωνιών οι οποίες δεν ξεπουλάνε τις αξίες τους.

Αν ηταν στο ελλαδισταν μάλλον θα είχε την τύχη την Χ.Α! οι νεοελληνες έδειξαν άλλη μια φορά πόσο προβατα ειναι άπλα!με το να βγάλουν το κόμμα που ίδρυσαν κομμουνιστες με Εβραίους ΣΥΡΙΖΑ!! και η πλάκα ειναι οτι οι ίδιες οι ιστοσελίδες που τους εκαναν πλύση εγκεφάλου, υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ εχουν τα ίδια προβατα ακομα!που σημαίνει οτι δεν υπάρχει καμια ελπίδα! θα βγαλουν το επόμενο που θα τους πασάρουν! μάλλον ξανα ΝΔ!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications