Υπουργείο ΜΜΕ Συρίας: Έγινε απόπειρα δηλητηρίασης του Άσαντ
Υπουργείο ΜΜΕ Συρίας: Έγινε απόπειρα δηλητηρίασης του Άσαντ

Το Υπουργείο ΜΜΕ της κυβέρνησης της Συρίας, διένειμε πριν από μια ώρα ενημερωτικό σημείωμα, με βάση το οποίο έγινε απόπειρα δηλητηρίασης του Προέδρου της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ.

Την είδηση μετέδωσε η ιστοσελίδα syria.liveuamap.com, η οποία μεταδίδει ειδήσεις για την εξέλιξη του πολέμου στη Συρία, χρησιμοποιώντας πηγές από όλους τους εμπλεκομένους.Την είδηση, όπως την μετέδωσε η προαναδερθείσα ιστοσελίδα...

Damascus government Ministry of Media allegedly put out an statement that a poisoning attempt on Assad

Και ενα σχόλιο με φώτο! βλέπεις στο εξωτερικό δεν ειναι τοσο ζωα οπως στο Ελλαδισταν!ο λόγος; 400 χρονιά μπαστάρδεμα με τουρκομογγολους! ειναι τοσο ηλίθιοι που πιστεύουν οτι ηταν εβραιος ο Χίτλερ! γιατι ετσι τους λενε οι κομμουνιστες τουρκομογγολοι! καλα ολα τα ολα ψέμματα που τους λενε επι χρονιά! αλλα αυτο ειναι άνευ ποταμών! τόση ηλιθιότητα; και όμως!εδω έβγαλαν τους κομμουνιστες του ΣΥΡΙΖΑ να σωθούν όταν οι προγονοί τους έσφαζαν σε όλη την χώρα καθαρούς(μη μολυσμένοι με κομμουνιστογονιδια) και κλαίνε για μερικά μορφώματα που σκότωσαν οι ναζι, στο Δίστομο και στα Καλάβρυτα με το δίκαιο τους!οποιος εχει τα κότσια απο τους κομμουνιστες ας βγει να πει γιατι τους σκότωσαν !σιγά μην πουν!και τα τέρατα γεννούν τέρατα! ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΖΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ DNA ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!(τόσα χρονιά τα ίδια μονο αν σκοτώσουν ενα μίασμα απο δαύτους γίνεται θέμα) ως εκ του 2 πράγματα συμβαίνουν, η ειναι πιο πολλοι οι τουρκομμογολοι αριστεροι σε αυτη την χωρα, η ο ψεκασμός εχει κανει δουλειά!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications