Φαντασμαγορικό σόου από την ομάδα αεροπορικών επιδείξεων στο Φλοίσβο video
Φαντασμαγορικό σόου από την ομάδα αεροπορικών επιδείξεων στο Φλοίσβο

Τιμώντας τον προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ η Πολεμική Αεροπορία πραγματοποίησε μια φαντασμαγορική αεροπορική επίδειξη στο Παλαιό Φάληρο στην περιοχή του Φλοίσβου.

Οι πολίτες είχαν την ευκαιρία και παρακολούθησαν από κοντά την εκπληκτική Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» και T-6A «Δαίδαλος» υπό το μουσικό πρόγραμμα ορχήστρας της Πολεμικής Αεροπορίας.

Πιο συγκεκριμένα στο ουρανό του Παλαιού Φαλήρου πέταξαν αεροπλάνα και ελικόπτερα πραγματοποιώντας διάφορες επιχειρήσεις όπως έρευνας και διάσωσης με Super Puma και προσωπικό της 31ης Μοίρας Επιχειρήσεων Έρευνας Διάσωσης για περισυλλογή Ιπταμένου, προσβολής ελικοπτέρου από ζεύγος αεροσκαφών F-16, εναέριας μάχης από ζεύγη αεροσκαφών M-2000-5 και F-16, προσβολής χαμηλού ύψους από ζεύγη αεροσκαφών F-4 και F-16, αεροπυρόσβεσης από ζεύγος αεροσκαφών CL-215 και αντιμετώπισης απειλής αεροσκάφους σε σενάριο «Renegade», προσομοιωμένο από αεροσκάφος της Aegean Airlines.

https://www.youtube.com/watch?v=
Φαντασμαγορικό σόου από την ομάδα αεροπορικών επιδείξεων στο Φλοίσβο

Επιπλέον στο ιστορικό κτήριο του Φλοίσβου λειτούργησε έκθεση στατικού μοντελισμού με θέμα την ιστορία και την εξέλιξη της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας επιδεικνύοντας όμορφα εκθέματα με σχέση το αεροπλάνο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications