7 Νοε 2016

Έμειναν άφωνοι στην Τήνο: Ο υδροστρόβιλος που σάρωσε το λιμάνι (video)

Έμειναν άφωνοι στην Τήνο: Ο υδροστρόβιλος που σάρωσε το λιμάνι  (video)

Απίστευτο και εξαιρετικά σπάνιο το φαινόμενο του υδροστρόβιλου που «χτύπησε» το λιμάνι της Τήνου και άφησε άφωνους, όσους κατοίκους του νησιού είχαν την ευκαιρία να το δουν... Live.

Ο υδροστρόβιλος σήκωσε κατά δεκάδες μέτρα το νερό της θάλασσας προς τον ουρανό και εν συνεχεία «έσβησε» μόλις πλησίασε τη στεριά. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, κινήθηκε με ταχύτητα περίπου 100 χιλιομέτρων την ώρα και από τύχη δεν προκάλεσε καμία ζημιά, καθώς εξασθένησε το φαινόμενο πριν φτάσει στη στεριά.

Οι ειδικοί αναφέρουν πως όσο περνάνε τα χρόνια, ολοένα και περισσότεροι υδροστρόβιλοι θα κάνουν την εμφάνισή τους στη χώρα μας, λόγω της αλλαγής του κλίματος που προκαλεί η υπερθέρμανση του πλανήτη.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Έμειναν άφωνοι στην Τήνο: Ο υδροστρόβιλος που σάρωσε το λιμάνι (video)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις notification
Μπορείτε να τo κλείστε οποιαδήποτε στιγμή απο το browser

Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΗΔΗ -ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

OΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΠΑΤΟΥΝ .Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).facebook.complugins-like