19 Νοε 2016

Ασύλληπτο: Νεαρός έλιωσε όταν βούτηξε σε όξινη πηγή περνώντας τη για ιαματική!

Ασύλληπτο: Νεαρός έλιωσε όταν βούτηξε σε όξινη πηγή περνώντας τη για ιαματική!

Τραγικό και ακαριαίο θάνατο βρήκε ένας 23χρονος άντρας ο οποίος εν αγνοία του βούτηξε σε μια όξινη πηγή.

Πρόκειται για την πηγή στο Εθνικό Πάρκο Γιέλοστοουν της οποία τα νερά βρίσκονταν σε θερμοκρασία βρασμού και ήταν ιδιαίτερα όξινα. Ο άτυχος νεαρός, νομίζοντας ότι πρόκειται για ιαματική πηγή, φαίνεται ότι δεν πρόσεξε τις προειδοποιητικές πινακίδες με αποτέλεσμα μόλις ήρθε σε επαφή με το νερό να αρχίσει να λιώνει, μέχρι που άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο νερό.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι οι άντρες του σωστικού συνεργείου μπόρεσαν να βγάλουν το σώμα του άνδρα από το νερό, με αποτέλεσμα να αρχίσει να λιώνει, ενώ την επόμενη ημέρα το σώμα του 23χρονου είχε λιώσει, με τα μόνα πράγματα που βρέθηκαν στην παραλία να είναι το πορτοφόλι του και τα παπούτσια του. Να σημειωθεί ότι το περιστατικό βιντεοσκοπήθηκε από τον φίλο του νεαρού.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ασύλληπτο: Νεαρός έλιωσε όταν βούτηξε σε όξινη πηγή περνώντας τη για ιαματική!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις notification
Μπορείτε να τo κλείστε οποιαδήποτε στιγμή απο το browser

Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΗΔΗ -ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

OΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΠΑΤΟΥΝ .Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).facebook.complugins-like