ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΠΑΡΕΣ  ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ Σνόουντεν: «Δεν υπάρχουν εξωγήινοι - Τα νοήμονα όντα ζουν εδώ και εκατομμύρια χρόνια στο εσωτερικό της Γης»
Την είπε την βλακεία του ο Ε.Σνόουντεν: «Δεν υπάρχουν εξωγήινοι - Τα νοήμονα όντα ζουν εδώ και εκατομμύρια χρόνια στο εσωτερικό της Γης»

Πήραν απο εδω το βίντεο και πληροφορίες χωρίς καμια αναφορά :E.Snowden: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ τους ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ της ΚΟΥΦΙΑΣ ΓΗΣ Ο γνωστός Έντουαρντ Σνόουντεν αντέγραψε από την CIA έγγραφα που αναφέρουν ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ γνωρίζει εδώ και πολύ καιρό την ύπαρξη των ΑΤΙΑ.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει, τα νοήμονα όντα στο εσωτερικό της Γης δεν είναι εξωγήινοι, αλλά... ζουν στη Γη εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια.ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΙΗΝΟΙ !!μονο ενα χαμηλής νοημοσύνης άτομο πιστεύει κατι τέτοιο σε ενα απέραντο διάστημα! άπλα είπε οτι αυτα τα οντά στην κούφια Γη δεν ειναι εξωγήινοι ! το τίτλο οτι δεν υπάρχουν εξωγήινου γιατι το έβαλαν εκεί στο pronews; πάλι προπαγάνδα κανουν; δεν ειναι η πρώτη φορά!εχουν εντοπιστεί πολλές φόρες να κανουν στοχευμένη προπαγάνδα! μεχρι ειχαν βαφτίσει Γερμανούς τους κομμουνιστες !ήρθαν Ελλάδα να κανουν επεισόδια οι Γερμανοί! δεν ειχαν άλλη δουλειά!γνωστη προπαγάνδα διχόνοιας που βάζει και ο άλλος Ελληνάρας ο Χίος! οι Γερμανοί ειναι ο εχθρός οι απέξω άσε που ειναι υπό κατοχή! οχι οι λύκοι μέσα στο μαντρί!

Να ειναι καλα τα προβατα που εχουν μαζέψει κατι τέτοιες μεγαλοσελιδες. Άλλα θα μου πεις σε ποιους θα πανε όταν θέλουν να χειραγωγήσουν τις μάζες; σε αυτούς πανε!γιαυτό κοιμούνται τον ύπνο του δίκαιου στην Ελλάδα τόσα χρονιά! αυτη η ηλιθιότητα που επικρατεί τόσα χρονιά ειναι αποτέλεσμα της πλυσης εγκεφάλου απο τέτοιες ιστοσελίδες και τα ΜΜΕ!

Σύμφωνα με το βίντεο που θα δείτε, ζουν 30 χλμ κάτω από την επιφάνεια της γης έως και 2.900 χλμ. μόλις λίγο πάνω από τον εξωτερικό πυρήνα της...

Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας...

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Μιλάμε για προχωρημένη κατάσταση. Πάντως εκτός από τους εξωγήινους και τους Ανθρώπους με τα Μαύρα, υπάρχουν και οι Άνθρωποι με τα Άσπρα........



Φίλος

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications