Γιατί δεν βάλαμε και εμείς το Βίντεο με τον Εβραίο και τον Πλέυρη ? γιατι άπλα θα στεναχωρήσουμε πολλούς!
Γιατί δεν βάλαμε και εμείς το Βίντεο με τον Εβραίο  ΦΡΙΖΗ!ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ

Μας έστειλαν μηνύματα 2-3 άτομα γιατι δεν βάλαμε και εμείς αυτα που λεει ο Εβραίος Ραβίνος Φριζής..

Προσωπικά τον θεωρώ κατώτερο Εβραίο υπό την έννοια οτι δεν εχει ιδέα τι του γίνεται, ειναι απο αυτούς τους απλούς Εβραίους που δεν αξίζει καν να ασχοληθεί κανεις μαζί του, βεβαία αυτο δεν αναιρεί να κανει και να λεει οτι λενε οι πιο πολλοι Εβραίοι, ο κύριος γνωριζει, στο οτι εχουν κράτος, το κράτος του Ισραήλ το οφείλουν στους ναζι? εθνικοσοσιαλιστές γιατι η λέξη ναζι ειναι δίκη τους εφεύρεση,γιατι το εθνικό κτυπάει άσχημα!

Τελική λύση για τους Εβραίους να τους στείλουν στο Ισραήλ πριν το ιδρύσουν καν , και να φύγουν απο την Ευρώπη, ειρηνικά!! οπως και έδωσαν λεφτα στους σιωνιστές γιαυτό το λόγο, τοσο κάλοι ηταν μαζί τους οι "κακοί ναζι"!,μεγα λάθος! για ευχαριστώ έβαλαν 3 χώρες Βρετανία Ρωσία Αμερική μεταξύ άλλων να ισοπεδώσουν την Γερμανία! οπως και εκαναν μαζί με τον λαό της! όσο για τα αλλα?(εδω:ΕΒΡΑΙΟΣ ιστορικός ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ! ΜΥΘΟΣ ΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ ΑΕΡΙΩΝ!)

Και προσωπικά δεν εχω ιδιαίτερη εκτίμηση στον Πλέυρη εκτός του οτι λεει σωστά ιστορικά στοιχειά,και οπως έγιναν, και δεν κανει την γνωστη προπαγάνδα αριστεροκομμουνιστων, μεχρι εκεί όμως, δεν ειναι για πιο πέρα!καθώς ολο το θέμα εχει και αλλες προεκτάσεις...Που δεν μπορουν καν να φανταστούν οι πολλοι! Ο Χίτλερ ήξερε!,και οι κομμουνιστες (μιασματα) δεν ειναι ιδεολογία αλλα φυλη κατα 90% η οποία ειναι σαν τους Εβραίους δεύτερης διαλογής! τα εχω πει σε αλλα ποστ!

Δεν βομβάρδισαν άμαχους και βίασαν γιατι ηταν ναζι ,αλλα γιατι ηταν κατι άλλο! εξάλλου το ίδιο εκαναν με την δημοκρατία της Βαϊμάρης πριν πάρει την εξουσία ο Χίτλερ απο αριστερα/κομμουνιστικα κόμματα τους,με τα μιασματα, που καταστρέφουν και μαγαρίζουν τα παντα ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!! πριν τον Χίτλερ εκαναν: ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΛΑΘΡΟ!, ο Χίτλερ του ναζιστικού κόμματος έκανε υπερδύναμη μέσα σε λίγα χρονιά την Γερμανία ! μετα εκαναν κανονικά τύπου Σμύρνης ισοπέδωσαν μια ολόκληρη χωρα ! και άφησαν να λιμοκτονήσουν χιλιαδες σε στρατόπεδα θανάτου! την ώρα που βίαζαν χιλιαδες γυναικες για να γεμίσει μούλικα αριστεροκομμουνιστες ,ΥΓ τα ίδια ειχαν κανει και Ελλάδα με τα 400 χρονιά τουρκοκρατια! αποτέλεσμα αυτού: τουρκομογγολικα κομμουνιστικα μορφώματα και οχι Έλληνες που σκότωσαν στην ΕΛΛΆΔΑ δίκαιος οι "κακοί ναζι" στο Δίστομο και στα Καλάβρυτα γιατι έσφαζαν Γερμανούς χωρίς λόγο και αίτια, κατα παράβαση καθε δίκαιου!και τους κάλυπταν οι χωριάτες! μετα οι κομμουνιστες αφου ειχαν ελεύθερο το πεδίο, κατάσφαζαν σε όλη την χωρα!και εκαναν παιδομάζωμα, (υπάρχει λόγος που τα εκαναν αυτα!)

Γύρισα όλες τις σελίδες που το έβαλαν:Ραβίνος Φριζής: Πλέυρη, ζήτα συγγνώμη από τους Εβραίους και ο Γιαχβέ θα σώσει το γιό σου....να δω το πνευματικό επίπεδο των ελληναραδων και στην ιστοσελίδα του θρησκόληπτου Λιακοπουλου el.gr έγραψα το παρακάτω :

Διάβασα ολα τα σχόλια σας! μπορώ να πω με βεβαιότητα οτι δεν υπάρχει καμια σωτηρία σε αυτη την χωρα! σχολιάζουν οι πνευματικά φυλακισμένοι για τον Γιαχβέ και την θρησκεία ! αντί για την ουσία και τα ιστορικά ψεμματα που λεει αυτός ο κολλημένος και τυπικός Εβραίος! που δεν εχει καμια διάφορα απο εναν θρησκόληπτο πάπα, αυτός τα λεει, το θέμα ειναι οτι τα πιστεύει το 65% τον ηλίθιων ! και εχει ως εχθρό τον ναζισμό /εθνικισμό ! δλδ ειναι υπέρ των Εβραίων! και ναι εχει δίκαιο ο Θεός τους ειναι και θεός του Ισλάμ και του χριστιανισμου! αυτοι επέβαλαν ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ με τις γνώστες σφαγές! και εξαφανισαν τις σωστες θρησκειες που δεν σε διδασκουν να εισαι δουλος τους ΓΙΑΧΒΕ! ως παγανιστικες! και φυσικά εχει δίκαιο Εβραίοι ηταν όλοι οι "άγιοι" για μην πω τι ηταν ο θεός τους αρα και θεός τον άλλων μονοθεϊστικών θρησκειών...... Δεν ειναι οτι μισούν τον χριστιανισμό καθε αυτού, αλλα τους χριστιανούς γιατι τους θεωρούν προβατα!

Θα ήθελαν να μιλούσα με ενα Εβραίο απο αυτούς που κανουν κουμάντο μασονους του μεγαλύτερου βαθμού ! άπλα να μου επιβεβαιώσει κάποια πράγματα αν ξέρει! καθώς ειναι κατώτερη φυλη,και το ξερουν! τους δόθηκε η γνώση η και την έκλεψαν, δεν την ανακάλυψαν απο μονοί τους οπως οι ναζι πχ! που σε αυτούς οφείλει όλη η ανθρωπότητα την τεχνολογική πρόοδο!!!και οχι τυχαια καθώς ηταν η μονή χωρα που είχε μεινει "καθαρή" σε μεγάλο βαθμό έως το 1945! και ο TESLA ίδια φυλη με τους ναζι ηταν γιαυτό δεν τον εχουν τα σχολικά βιβλία!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

thevείπε...

Άκου να δεις κουράδιο, ευχητή του ολοκαυτώματος, μὀνο οι γυναικούλες καταριούνται τον εχθρό τους όταν βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Εδώ στην Ελλάδα δεν λέγονται οι μαλακίες που λές. Τράβα πες τα σε κανένα λεμούριο που σε καταλαβαίνει εντάξει; Και μιας και είπα τράβα, τράβα και καμμιά κανονική μαλακία να κόψεις σιγά σιγά τις προφορικές που πετάς και πού ξέρεις, μπορεί ο Θεός να σε συγχωρέσει για την περιτομή που έκανες στο κάτω το κεφάλι και τη λοβοτομή στο πάνω.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications