26 Οκτ 2016

Ντοκουμέντο: Οι "μετανάστες" απο Πακιστάν που δεν έχει πόλεμο! γκρεμίζουν τις πύλες στη Μόρια! (βίντεο)

Ντοκουμέντο: Οι μετανάστες γκρεμίζουν τις πύλες στη Μόρια! (βίντεο)

Φαίνεται να μην υπάρχουν αστυνομικές δυνάμεις - Οι μετανάστες του hotspot φωνάζουν, βρίζουν, ανάβουν φωτιές - Διαμαρτυρίες για την πολύμηνη καθυστέρηση της εξέτασης των αιτημάτων ασύλου και τον εγκλωβισμό τους στο νησί

Βίντεο ντοκουμέντο από τα επεισόδια που ξέσπασαν ξαφνικά στο hotspot της Μόριας στη Λέσβο, δημιουργεί προβληματισμό και προκαλεί ανησυχία, καθώς εκατοντάδες λαθρο, κυρίως από το Πακιστάν! που εχει πόλεμο(?), διαμαρτύρονται για την πολύμηνη καθυστέρηση της εξέτασης των αιτημάτων ασύλου και τον εγκλωβισμό τους στο νησί.

Το ντοκουμέντο δείχνει τους μετανάστες σε εξαιρετικά ανήσυχη κατάσταση. Κάποιοι εξ αυτών φωνάζουν «insallah!» πετούν αντικείμενα και κινούνται απειλητικά. Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι φαίνεται να μην υπάρχουν αστυνομικές δυνάμεις, τουλάχιστον όχι εντός του οπτικού πεδίου που αποτυπώνεται από τα τηλεοπτικά πλάνα που εξασφάλισε και δημοσίευσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι μετανάστες του hotspot φωνάζουν, βρίζουν, ανάβουν φωτιές κάποιοι μοιάζουν να έχουν διάθεση για βανδαλισμούς. Ένας από το πλήθος τρέχει στην περίφραξη και κουνάει το συρματόπλεγμα. Άλλοι παρευρισκόμενοι, σαν να περίμεναν το συγκεκριμένο «σύνθημα», τρέχουν με ορμή προς την περίφραξη, ρίχνουν τις πύλες και ανοίγουν το δρόμο στους μετανάστες να βγουν από το hotspot.

Μετά την εκδήλωση της εξέγερσης, οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Ασύλου εγκατέλειψαν τους χώρους εργασίας τους οι οποίοι στη συνέχεια πυρπολήθηκαν από τους διαμαρτυρόμενους.Στο hotspot επενέβη η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία έσβησε τη μεγάλη φωτιά που είχε ξεσπάσει στις εγκαταστάσεις, με αποτέλεσμα να καούν τουλάχιστον 8 κοντέινερ, ενώ διμοιρία των ΜΑΤ μπήκε μέσα στο κέντρο καταφέρνοντας να αποκαταστήσει την τάξη.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ντοκουμέντο: Οι "μετανάστες" απο Πακιστάν που δεν έχει πόλεμο! γκρεμίζουν τις πύλες στη Μόρια! (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications