6 Οκτ 2016

ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ …ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ

Γενικά για το κόκκινο χρώμα, τονίζουν
μια γυναίκα που δεν φοράει κόκκινα
Γενικά για το κόκκινο χρώμα, τονίζουν

Οι γυναίκες που φοράνε κόκκινα ελκύουν περισσότερο τους άνδρες, σύμφωνα με μελέτη του πανεπιστημίου City της Νέας Υόρκης.

Ο επικεφαλής της έρευνας Steven G. Young αναφέρει στην μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο European Journal of Social Psychology, ότι «πρόσφατα στοιχεία μάς οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο χρωματισμός εξυπηρετεί κάποιους σκοπούς στο ταίριασμα των ανθρώπων, καθώς η σ3ξουαλική ενεργοποίηση των γυναικών συνδέεται με κοκκίνισμα στα μάγουλα, στον λαιμό και στο στήθος.

Οι γυναίκες συχνά βάζουν κόκκινα ρούχα όταν θέλουν να είναι ελκυστικές σε ένα ραντεβού. Οι ετεροφυλόφιλοι άνδρες δείχνουν πιο ευάλωτοι στις γυναίκες με κόκκινα. Σε σχέση με τα άλλα χρώματα, οι γυναίκες που φορούν κόκκινα ή βρίσκονται σε κόκκινο φόντο τούς φαίνονται πιο ελκυστικές».

Το ενδιαφέρον της έρευνας είναι ότι ακόμα και μια γυναίκα που δεν φοράει κόκκινα, αλλά μεταφέρει κόκκινο λάπτοπ για παράδειγμα, τραβάει περισσότερο την προσοχή. Γενικά για το κόκκινο χρώμα, τονίζουν ότι αυξάνει την επίδραση στους άνδρες που ήδη τους αρέσει η γυναίκα που κοιτούν.

Παράλληλα, τονίζουν ότι κατά την έρευνα οι άνδρες που δεν τους άρεσε το πρόσωπο των γυναικών που κοιτούσαν, αδιαφόρησαν και για το κόκκινο.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ …ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications