14 Οκτ 2016

Λάος για φάπες!!! Συνελήφθη συμβολαιογράφος 2 Πακιστανοί και 2 Ελληνίδες για παράνομες αναγνωρίσεις παιδιών!

Συνελήφθη συμβολαιογράφος 2 Πακιστανοί και 2 Ελληνίδες για παράνομες αναγνωρίσεις παιδιών

Ένας συμβολαιογράφος συνελήφθη στην Πάτρα, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, ενέχεται σε παράνομες αναγνωρίσεις παιδιών.

Επίσης, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν δύο Ελληνίδες, ηλικίας, 27 και 18 ετών, ενώ αναζητούνται δυο υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 38 και 21 ετών και δυο ακόμα Eλληνίδες, ηλικίας 48 και 40 ετών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η 27χρονη και η 18χρονη, προσκόμισαν στο δήμο Πατρέων συμβολαιογραφικές πράξεις εκούσιας αναγνώρισης τέκνου, τις οποίες είχε συντάξει ο συλληφθείς συμβολαιογράφος. Με αυτό τον τρόπο επιχείρησαν να πετύχουν την αναγνώριση των ανήλικων τέκνων τους, από τους δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι διαμένουν παράτυπα στη χώρα.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, η κατάθεση των συμβολαιογραφικών πράξεων στο δήμο έγινε με υπόδειξη της 48χρονης και της 40χρονης. Όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών, απώτερος σκοπός της αναγνώρισης των παιδιών ήταν να δοθεί η δυνατότητα στους δυο αλλοδαπούς, να μπορούν να καταθέσουν αίτηση για άδεια διαμονής στην χώρα ως γονείς ανηλίκων ημεδαπών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε έρευνα που έγινε σε σπίτι του συμβολαιογράφου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα βιβλίο συμβολαίων, πέντε ληξιαρχικές πράξεις γέννησης και πέντε πράξεις εκούσιας αναγνώρισης τέκνων, στις οποίες έλειπαν οι υπογραφές μεταξύ των συμβαλλομένων μερών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και κρατούνται, προκειμένου να οδηγηθούν αύριο στον ανακριτή, για να απολογηθούν. Πάντως, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Λάος για φάπες!!! Συνελήφθη συμβολαιογράφος 2 Πακιστανοί και 2 Ελληνίδες για παράνομες αναγνωρίσεις παιδιών!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications