ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Αεροπόρος έπεσε στο κενό-Κελευστής απαγχονίστηκε

Διπλό σοκ στις Ένοπλες Δυνάμεις, που θρηνεί τον χαμό δύο στελεχών του. Το βράδυ της Πέμπτης έγινε γνωστός ο θάνατος 45χρονου αεροπόρου στην Πάτρα. Δεν πρόλαβε να περάσει λίγη ώρα και το φως της δημοσιότητας είδε η η είδηση του θανάτου ακόμα ενός στελέχους του ελληνικού στρατού.

Συγκεκρκιμένα, ένας κελευστής του Πολεμικού Ναυτικού αυτοκτόνησε διά απαγχονισμού. Ο υπαξιωματικός, που ήταν πατέρας δυο παιδιών, βρέθηκε απαγχονισμένος σε πάρκο του Μοσχάτου που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι του!

Ο 45χρονο αεροπόρος από τη μεριά του υπηρετούσε στην 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσε στο κενό από την ταράτσα της πολυκατοικίας που έμενε στην περιοχή Έξω Αγυιά της Πάτρας.

Σύμφωνα με πηγές του tempo24, o 45χρονος γύρισε στο διαμέρισμα του, από την βάση και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες φορώντας την στολή του, ανέβηκε στην ταράτσα και βούτηξε στο κενό.

Έχει εντοπιστεί σημείωμα στο οποίο ο αυτόχειρας φέρεται να εξηγεί του λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. Ο αυτόχειρας ήταν πατέρας ενώ παιδιού, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

hellasforce

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications