45 "πρόσφυγες και μετανάστες" έφτασαν στην Μάνη με... βάρκα και περιφέρονταν σαν κύριοι στους επαρχιακούς δρόμους της Λακωνίας!
45

Πέρα από κάθε όριο έχει καταρρεύσει το ζήτημα της ασφάλειας στην χώρα αφού όποιος θέλει μπαίνει, όποιος θέλει φεύγει και όπου θέλει πάει καθώς νομό Λακωνίας και συγκεκριμένα στον Δήμο Ανατολικής Μάνης έφτασαν 45 πρόσφυγες και μετανάστες οι οποίοι εντοπιστήκαν να περιφέρονται σε επαρχιακούς δρόμους κοντά σε βραχώδη ακτή στην οποία είχαν αποβιβαστεί από βάρκα!

Σύμφωνα με το Λιμενικό, τα 45 συνολικά άτομα εντοπίστηκαν από λιμενικούς και αστυνομικούς σε διάφορα σημεία των επαρχιακών οδών των οικισμών Κοκκάλας, Κότρωνα και Νυφίου του δήμου Ανατολικής Μάνης, καθώς επίσης και σε βραχώδη ακτή, μεταξύ των περιοχών Κοκκάλας και Αγίου Κυπριανού.

Μετά τον εντοπισμό τους ακολούθησαν έρευνες από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, του Λακωνικού Κόλπου, προς εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων, καθώς εκτιμάται ότι οι αλλοδαποί πιθανόν να αποβιβάστηκαν από κάποιο πλοίο.

Παράλληλα, στο πλαίσιο των ερευνών συνελήφθη στην επαρχιακή οδό Κοκκάλας-Κότρωνα, ένας 46χρονος αλλοδαπός, ο οποίος οδηγούσε ταξί, διότι σύμφωνα με το Λιμενικό, προσπάθησε να μεταφέρει έξι αλλοδαπούς στην Αθήνα.

Πλέον δεν πάνε στα απέναντι από την Τουρκία νησιά του Αιγαίου αλλά διασχίζουν ανενόχλητα όλο το Αρχιπέλαγος και φτάνουν στην Ηπειρωτική Ελλλαδα, στην ζωτική ελληνική ενδοχώρα.

Περιττό να τονίσουμε τι σημαίνει αυτό για την εθνική ασφάλεια καθώς ουδείς γνωρίζει ποιοι είναι και τι σκοπούς έχουν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications