10 Οκτ 2016

Πιάστηκαν στα χέρια γονείς και καλοπληρωμένοι αριστεροί αλληλέγγυοι στο 66ο δημοτικό στην Ακαδημία Πλάτωνος

Πιάστηκαν στα χέρια γονείς και καλοπληρωμένοι αριστεροί αλληλέγγυοι στο 66ο δημοτικό στην Ακαδημία Πλάτωνος

Αυτά χάλια δεν εχουν όρια! ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ! κομμουνιστες αριστεροί (που τους βαφτίζουν και χρυσαυγιτες αν κανει κάποιος /α νερά που "δουλεύει" σε ΜΚΟ) μαζί με Εβραιοελληνες κουβαλούν χαμηλής νοημοσύνης ισλαμιστές σε όλη την Ευρώπη, αυτά τα ζωα δούλους που ειχαν φτιάξει καποτε κάποιοι απο εκεί ψηλά απαγορευμένη ιστορια αυτό!, και μια μέρα θα βγει ενα νόμος όλες μπουρκα, αφου θα εχουν γίνει όλοι ζωα,αναμεικτες κατώτερες ράτσες που δεν εχουν προσφέρει τίποτα στην ανθρωπότητα,πέρα απο τα να μαγαρίζουν τον πλανήτη, και να γεννοβόλανε λες ειναι κουνελες ακομα και όταν δεν εχουν να φάνε! τοσο ζωα!υπέροχος δουλικός κόσμος, πάλι καλα θα εχω πεθάνει μέχρι να γίνει ισλαμ η Ευρώπη! εγω ειμαι ρατσιστής η αυτά τα αριστερα τουρκομμογολικα δίποδα σκυλια των Εβραίων; που το παίζουν άνθρωποι; αν ηταν θα έφτιαχναν τις χώρες τους καλύτερες! αλλα τους κουβαλούν Ευρώπη να γίνουν όλοι δούλοι!

Ακτιβιστές διαπληκτίστηκαν έντονα με γονείς που προσπάθησαν να κρατήσουν κλειστή την πόρτα του σχολείου – Διαμαρτύρονταν γιατί κανείς υπεύθυνος δεν τους διαβεβαίωνε ότι τα παιδιά είναι εμβολιασμένα και υγιή. Με ένταση ξεκίνησε η πρώτη μέρα για 31 προσφυγόπουλα στο σχολείο. Γονείς που είχαν μαζευτεί από νωρίς το πρωί διαπληκτίστηκαν με μέλη μη κυβερνητικής οργάνωσης που συνόδευαν τα παιδιά, αλλά και με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Παιδείας, κ. Γιάννη Παντή.

Η άφιξη των παιδιών έγινε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, λόγω του ότι συνεδρίαζε στο σχολείο ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων με τους εκπαιδευτικούς, αλλά και με εκπροσώπους του υπουργείου παιδείας.

Στις 3.30 περίπου το μεσημέρι, 31 προσφυγόπουλα πέρασαν την είσοδο του σχολείου μετά μουσικής, αφού ένας αποσπασμένος δάσκαλος είχε φέρει το ακορντεόν του για να υποδεχτεί τα παιδιά. Την ίδια ώρα μέλη αλληλέγγυων και ακτιβιστές διαπληκτίστηκαν έντονα με γονείς που προσπάθησαν να κρατήσουν κλειστή την πόρτα του σχολείου. Οι γονείς διαμαρτύρονταν όχι για την άφιξη των παιδιών αλλά γιατί κανείς υπεύθυνος δεν τους διαβεβαίωνε ότι τα παιδιά είναι εμβολιασμένα και υγιή.

Όταν ο κ. Παντής τους έδωσε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις. τα πνεύματα ηρέμησαν και τα προσφυγόπουλα μπήκαν στο σχολείο. Κατά τις ώρες που έμειναν στο σχολείο, τα προσφυγόπουλα έπαιξαν στο προαύλιο και ξεκίνησαν να μαθαίνουν τα πρώτα γράμματα από δασκάλους που έχουν αποσπαστεί εκεί.Σύμφωνα όμως με τον εκπρόσωπο του υπουργείου παιδείας, θα υπάρξει αξιολόγηση των γνώσεων των παιδιών ώστε να προσαρμοστεί ανάλογα η εκπαίδευσή τους.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πιάστηκαν στα χέρια γονείς και καλοπληρωμένοι αριστεροί αλληλέγγυοι στο 66ο δημοτικό στην Ακαδημία Πλάτωνος
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications