Επική ανάρτηση «γροθιά»στους Ελληνάρες! «Ο Μπάμπης παρέδωσε τις πινακίδες της BMW στην εφορία ….»
Επική ανάρτηση «γροθιά»στους Ελληνάρες! «Ο Μπάμπης παρέδωσε τις πινακίδες της BMW στην εφορία ….»

-Ο Μπάμπης παρέδωσε τις πινακίδες της BMW στην εφορία γιατί δεν είχε να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας. -Ο Σύριζα δεν έκανε «κάτι αριστερό» όπως ζήτησε και η συντρόφισσαAntzy Samiou για όσους δεν έχουν να πληρώσουν.

-Ο Μπάμπης το τελευταιο καιρό πήγαινε στο βενζινάδικο με τη BMW και έβαζε 5 ευρώ βενζίνη, και θυμόταν με νοσταλγία τις καλές εποχές που φουλάριζε το απλήρωτο αμάξι του με τη πιστωτική του καάρτα και πήγαινε στην Ιερά οδό με το μωρό και ήταν ο άρχοντας της σαμπάνιας και των γαρυφάλλων. Ωραίες εποχές! -Ο Μπάμπης υπέγραψε ψέυτικη δήλωση του Ν.105 πως διατηρεί το όχημα ακινητοποιημένο και το έχει παρατημένο δυο στενα πιο κάτω από το υποθηκευμένο σπίτι του. -Ο δήμος του κόλλησε στο μπαρμπρίζ ειδοποίηση «ακινητοποιημένου οχήματος» αλλά το αυτοκίνητο, δεν έχει μπαταρία και σιγα μη τρέχει ο Μπάμπης να του αλλάξει θέση… Δεν είναι καιρός για έξοδα….

-Ο Μπάμπης εξακολουθει να χρωστάει τη «Μπέμπα» του και τώρα θα του πάρουν και το σπίτι… -Ο Μπάμπης αναρωτιέται γιατί έγιναν όλα αυτά! Αφού αντιστάθηκε και ψήφισε «Όχι» στο δημοψήφισμα. Θα έπρεπε να του είχαν διαγράψει τα πάντα μέχρι τώρα και να του δώσουν και απο πάνω…. -Ο Mπάμπης έχει μείνει από δουλειά γιατί έκλεισε το μαγαζάκι του και ψάχνει, από το καναπέ του με το laptop αγκαλια! -Ο Μπάμπης ψάχνει δουλεια Διευθυντή, εισοδηματία, διευθυνοντα συμβούλου ή κάτι παρεμφερές! Δε το λέει έτσι ακριβώς αλλά όποτε του προτεινουν κάτι, δε του αρέσει το κουβάλημα, το χαμαλίκι και αρνειται!

Επιχειρηματίας ήταν! (με τυροπιτάδικο αλλά δεν έχει σημασία). Δε θα ξεπέσει έτσι! -Ο Μπάμπης έχει τη μάνα του που του πληρώνει τους λογαριασμούς και τον χαρτζιλικώνει. Πάλι καλά που και οι δύο γονείς του ήταν στη ΔΕΗ και παιρνει ο καθένας κοντά 2.000 ευρω το μήνα. -Ο Μπάμπης βρίζει ακόμα τους σαμαροβενιζέλους που πήγαν τη σύνταξη των γονιών του στα 2.000 και δε παίρνει όσα θα ήθελε. -Ο Μπάμπης κάθεται όλη μέρα στο καναπέ του και συνδέεται στο facebook για να βρίσει τους Ευρωπαίους τοκογλύφους, τις κακές τράπεζες, τους μασώνους και τη νέα τάξη πραγματων που τον έχουν στοχοποιήσει και δε ζει όπως θα ήθελε.

-Ο Μπάμπης λέει πλέον τον Αλέξη προσκυνημένο και πρόδότη! -Ο Μπάμπης είχε γεμίσει με εθνικη περηφάνια το 7μηνο της διαπραγματευσης! Είχε γνωρίσει και ένα από τα μωρά που χόρευαν στο Σύνταγμα. Λίγο αξυριστη και τσακωμένη με το αποσμητικό, αλλά τον Μπάμπη δε τον πείραζε. Και αυτος μερικές φορές τσακωνόταν με το νερό! -Αυτή του λέει πως δε πειράζει και τουλάχιστον ο Αλέξης το προσπάθησε, Αλλά ο Μπάμπης κρυφά ψάχνει να βρει τον επόμενο σωτήρα. Θα ψηφίσω τη Ζωίτσα σκέφτεται.

Πόσο χειρότερα να τα κάνει; Ας μας δώσει μια να ξεμπερδευουμε μια και καλή! Ούτως οι άλλως, λεφτα πλέον έχουν μόνο οι βολεμένοι και οι γερμανοτσολιάδες! να τα χάσουν και αυτοι να δούνε τη γλύκα!!! -Ο Μπάμπης είδε μια ανάρτηση προχθες που μίλαγε για μια παρόμοια περιπτωση με τη δικιά του! -Κάποιο λαμόγιο στη Βουλγαρία με πούρο και κάμπριο, είχε το θράσος να μιλήσει για αυτούς που δε πληρώνουν τα δάνεια τους! -Ο Μπάμπης έχει βγάλει τα συμπεράσματα του για αυτά τα λαμόγια του εξωτερικου που «βάρεσαν» κανόνια, του πήραν τα λεφτά του και τα κονομάνε στο εξωτερικό! Είπαμε…

Όποιος έχει λεφτα και δε μας τα χαρίζει είναι λαμόγιο! -Ο Μπάμπης ξέρει τα πάντα για τα λαμόγια τους τραπεζίτες, τους εφοπλιστές, τους επιχειρηματίες, τη νομισματικη και πολιτική ένωση της Ευρώπης, το BREXIT, το Grexit, και φυσικά τη λειτουργία της παγκόσμιας οικονομίας. -Ο Μπάμπης πιστευει πως έχει δικαίωμα να εισπράττει από το καναπέ του γιατί είναι Έλληνας, απόγονος του Σωκράτη και του άλλου μωρε… Πως τον είπαμε; Αυτον που έμαθε στους αρχαίους να μετράνε;; Πιθαριγόρα; (σ.σ.Πυθαγόρας) -Ο Μπάμπης μονολογεί και γράφει σε τρίτο πρόσωπο για την ιστορία του πως: Αυτός τα πήρε! Η τράπεζα γιατί του τα έδωσε; Να μη του τα έδινε!!

-Ο Μπάμπης περιφρονεί τα σχόλια των Ελλήνων του εξωτερικού, γιατί πιστευει πως δεν έχουν δικαίωμα να εκφέρουν γνώμη! Για να είναι έξω, θα είναι απατεώνες! Τι να του πουν τα λαμόγια;; -Εδώ νομικοί στο facebook παίρνουν το μέρος του Μπάμπη, παρουσιάζοντας και άρθρα του συντάγματος για τη περίπτωση του. Δε θυμάται ποια άρθρα είναι αυτά, αλλά δεν έχει σημασία. Αφού παίρνουν το μέρος του Μπάμπη, έχουν δίκιο! -Ο Mπάμπης δεν έχει αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ που να μην έχει δει, (katastroika, debtocracy, zeitgeist), διαβάζει καθημερινά το iskra.gr και χτυπαέι στο youtube να παρακολουθήσει τη τελευταια συνεντευξη του Καζάκη.

Καλά τα λέει. καλύτερα από τον Βαρουφάκη που τους κορόιδεψε! -Ο Μπάμπης σηκώνει το χερι του μονο για να ανοίξει το laptop του που το πήρε από το πλαίσιο με τη κάρτα του, την οποία ποτέ δε πλήρωσε και πιστευει πως έχει δικαίωμα να ζει καλύτερα… -Ο Μπάμπης πιστεύει πως όλος ο πλανήτης του χρωστάει και πως η Ελλάδα θα έπρεπε να είναι η Ελβετία των βαλκανίων αλλά δεν την άφησαν οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι γιατι θέλουν να κανουν τον Μπάμπη γκαρσόνι τους! -Ο Μπάμπης βάζει το κανάλι ενηλίκων στο πληρωμένο από τη μάνα OTE TV και κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από όλους, χωρις να σηκωθει από τον καναπέ, πριν να πέσει για ύπνο πάλι εκει… -Ο Μπάμπης, νοιώθει πολύ κουρασμένος… Αυτοι οι προδότες της νέας τάξης πραγματων, που τον ψεκάζουν, φταίνε…

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications