Μεγάλη αποκάλυψη!! Ο Χίτλερ ήταν ναρκομανής, και αδελφή! και έπαιζε και pokemon!
Μεγάλη αποκάλυψη!! Ο Χίτλερ ήταν ναρκομανής, και αδελφή! και έπαιζε και pokemon!

Ο τίτλος ειναι ειρωνικός φυσικά!αλλα θα το πουν και αυτο σε λίγο!και η μαζα θα τους πιστεύει!!! Πιστά στο ραντεβού τους καθε μηνά , όλες αυτές οι υποτιθέμενες έγκυρες ιστοσελίδες,για χειραγώγηση των κοπαδιών,να βαζουν καθε μηνά ψεμματα για τον Χίτλερ ! αυτά που ήξερε ούτε καν μπορεί να διανοηθεί η μαζα, ακομα και για αυτούς που κανουν δουλική την μαζα με καθε τρόπο!αλλα το καλύτερο να κανουν παιδιά με μη όμοιους τους! να βγάζουν νέα σκυλια! αλλα τι να πεις στην αποβλακωμένη μαζα;δεν μπορούν να δουν ούτε τα αυτονόητα! άντε τωρα να εξηγείς σε τούβλα, τι ειναι ζωή, και γιατι ειναι ετσι κάποιοι γεννημένοι προδότες...!

Έχουν φτάσει σε σημείο να βαζουν τέτοιες ηλιθιότητες που δεν τα πιστεύουν ούτε οι ιδιοι!! μετα το κλασικό ψέμα, ηταν μασόνος και τον πλήρωναν Εβραίοι!αυτά που γράφουν κατι πληρωμένοι του SOROS δλδ θα τους βρείτε στην πιο παλιά μασονικη ιστοσελίδα εντός Ελλάδας olympia gr, αν και εποχής του 90 !!οπως καθε ιστοσελίδα δικών τους, στις πρωτες θέσεις! αν έλεγε κάποιος που δεν το ξέρει ούτε η μάνα του, το ίδιο για τον Στάλιν, δεν θα το έβαζε κανεις!

Βεβαία αν ανατρέξει κανεις σε μη κομμουνιστικες πήγες,θα διαπιστώσει,οτι ολα αυτά τα ψεμματα καταρρίπτονται πολύ εύκολα. Ο εθνικοσοσιαλισμός και η κυβέρνηση του Χίτλερ ματαίωσε τα σχεδια στα διεθνή τραπεζικά καρτέλ! εκδίδοντας το δικό της νόμισμα γνωστό ως μάρκο Ράιχ, απαλλαγμένο από τους Διεθνή Χρηματοδότες.Ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός απάντησε με παγκόσμιο μποϊκοτάζ των γερμανικών προϊόντων,και μετα και με πόλεμο!. Μέσα σε δύο χρόνια, η Γερμανία ήταν και πάλι στα πόδια της. Είχε ένα στερεό, σταθερό νόμισμα, και όχι πληθωρισμό, γιαυτό τους τσούζει ακομα!και εχουν την Εβραία Μερκελ εκεί ,και κανουν ισλαμαπαρατ την Γερμανία! εδω αυτά που δεν θα πει καμια απο αυτές τις δηθεν έγκυρες ιστοσελίδες , ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟΥΣ!!(Πρώτοι οι Ναζί άρχισαν τον έλεγχο των μεθυσμένων οδηγών πρωτοπόροι σε ολα!αλλα ηταν ναρκομανής ο Χίτλερ! και πολλά αλλα "εξωγήινα" και αδιανόητα σε αλλες χώρες, για την εποχή τους!)

εθνικοσοσιαλισμός,'Nationalsozialismus(ΝΑΖΙ σε συντομία στα αγγλικά) για να φύγει το εθνικό απο το εθνικοσοσιαλισμός,γιατι κτυπάει άσχημα, και δεν βολεύει στην χειραγώγηση μυαλών! το γιατι η μαζα λειτουργεί σαν άβουλο κοπάδι,και φάνηκε για άλλη μια φορά στις τελευταίες εκλογές, και πιστεύει υιοθετεί πάσης φύσεως ψέμα,με την βοηθεια των λύκων,(ειναι αυτοι που αν δουν μια αλήθεια θα τρέξουν να σε πουν ναζι και φασίστα)καλα αυτοι που τα βαζουν αυτά εκτελούν εντολες οι άλλοι που τους διαβάζουν τι ειναι; διανοητικά ανάπηροι; κατι τέτοιο! 3 πράγματα συμβαίνουν: Η ειναι παντελώς ηλίθιοι που εχουν και ως δεδομένα τα ψέματα, η μολυσμένοι άρα αριστεροί.Και λιγότεροι άπλα εχουν πλύση εγκεφάλου, λιγότεροι διότι σε μια εποχή με ίντερνετ, θα πρέπει να ειναι ενα απο τα 2 πρώτα κάποιος να μην μπορεί να δει την αλήθεια , εκτός αυτού, με Βάση λογικής δεν στέκουν χωρίς καν στοιχειά!

Πάλι καλα που αυτοι που υπηρετούν το σύστημα,εκτός μη Έλληνες η σε αλλες χωρες Ευρώπης να πουλανε την ιδια την χωρα που γεννηθηκαν, απο γενιά σε γενιά, ζουν σε μια ζωώδη κατάσταση και στον υλισμό, και οχι τυχαια! τα ίδια αυτά τα σκυλια αιματοκύλησαν 2 φόρες την Ευρώπη,κατά τον τελευταίο αιώνα, πριν εισβάλουν ομαδικά με την περσική εισβολή (Μογγόλοι), σφάζοντας και λεηλατώντας τα παντα!οπως και τότε ετσι και σημερα , δίνουν χώρο σε αδέλφια τους λαθρο, χωρίς καν να χρειάζεται να σκοτώνουν οπως το 40 πχ! σκοτώνουν και κανουν γενοκτονία με άλλο τρόπο πια....Αρκεί που εξαπλώθηκαν παντού μετα τον Χίτλερ! καθε μια γυναικά που πάει με αυτά τα σκυλια βγάζει νέα σκυλια, φαύλος κύκλος! τωρα πια δεν θα σωθεί η Ευρώπη απο κανέναν!και οχι μονο η Ελλάδα που λενε εγωιστικά κατι ελληναραδες τουρκόσποροι και αφρικανοσποροι! εχουμε και αυτούς! έχει ξανα γίνει εισβολή ! αλλα αυτη που γίνεται τωρα, θα ειναι και η τελευταία! έσπειραν παντού δικούς μολυσμένους να τους υπηρετούν .. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ εγω είμαι ο "φασίστας ναζι" που βλέπω τα αυτονόητα οι η μαζα ειναι μολυσμένη ???το δεύτερο ! που χωρίζονται σε 2 κατηγορίες....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications